סיכום מפגש לימנציה
8 הודעות
• עמוד 1 מתוך 1
סיכום מפגש לימנציהתודה רבה ....לטרמפ מפיני ואליקו...למושיק ומשפחתו על הכנסת האורחים וכל האירגון והנתינה...לשי על ההרצאה המלומדת... ולכולם על המזון והחברותא. אני חדש בפורום וזוהי לי פגישה ראשונה איתכם. נהנתי לראות את " הפרצופים " מאחורי השמות בפורום.נהנתי מאוד. לבטח ניפגש שוב. שיהיה לכולם שבת שלום.
Re: סיכום מפגש לימנציהיש המון תמונות...אבל יש לי קשיים בהעלתן לאתר...אשמח לעזרה מהמנוסים יותר.
0522716459
Re: סיכום מפגש לימנציהתודות לכולם על ההנאה וההרצאה תודה רבה למושיק ולשי
תודה אישית לזיגי ואביחי
Re: סיכום מפגש לימנציההעלתי מספר תמונות מהמפגש....לא בתור אלבום (מחוסר הבנת הנקרא )...אלא כתמונות בודדת-איתכם הסליחה. תהנו.
Re: סיכום מפגש לימנציהמושיק, כרגיל המפגשים אצלך מוצלחים ביותר, תודותינו לך ולזוגתך על האירוח הנפלא, הרגשנו כמו בביתינו שלנו, יישר כח.
וכל השאר.
Re: סיכום מפגש לימנציהמושיק תודה על יום מקסים ופורה באמת הרגשנו כמו בבית ...(בשאיפה להגיע
"לנגריה" כזו גם בבית ...) לשי תודה על הנכונות הסובלנות המקצועיות ...והסרטים... ולחברה כמו תמיד היה פשוט כיף בחברתכם....
Re: סיכום מפגש לימנציהתודות לרוב למושיק וזוגתו על האירוח המושלם..ולשי אורחינו מארה"ב על ההרצאה וההדגמה המאלפת..מתנצל שניגררתי לאיזו מכונה צהובה שעמדה שם בפינה.. החיידק פשוט גירד לי בקצות האצבעות והייתי חייב...שבת שלום, ולהתראות.
Re: סיכום מפגש לימנציהלמושיק ודנה תודה על הכנסת האורחים החמה
לשי תודה על ההדרכה, ההשקעה, ההסברים ....החכמנו בזכותך ולכולם, תמיד כף להפגש ... להתראות במפגש הבא....
8 הודעות
• עמוד 1 מתוך 1
חזור אל חריטה, גילוף ופיסול בעץ מי מחוברמשתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־2 אורחים | |||||