שלום לכולם,
אני חובב נגרות וחריטה, די מתחיל.
בקרוב אעלה כמה תמונות של עבודות
סופשבוע נעים!!
Y
שלום חברים! הצטרפתי
19 הודעות
• עמוד 1 מתוך 2 • 1, 2
שלום חברים! הצטרפתישלום לכולם,
אני חובב נגרות וחריטה, די מתחיל. בקרוב אעלה כמה תמונות של עבודות סופשבוע נעים!! Y
Re: שלום חברים! הצטרפתיברוך הבא בצל קורתינו, נשמח לשמוע ולראות מה שעשית ובכלל...
Re: שלום חברים! הצטרפתיברוכים הבאים
Re: שלום חברים! הצטרפתיברוך הבא.. מהיכן אתה בארץ..?
קצת עלינו.. אנו הפורום הארצי לחובבי הנגרות, לא האקדמיה לנגרות.. אצלנו לא יפנו אותך לחנויות כלים מסוימות בלבד.. ולא יבחנו אם תרומתך לפורום מספיקה, כדי לשתף אותך בפעילות .. לא נספור את מס' כניסותיך לפורום, ע"מ לדרג אותך כחבר פעיל או פסיבי.. ולא נבטיח לך מחיר ייחודי, לכלי שאתה מעוניין בו (ותוכל לקבלו במחיר יותר זול במקום אחר..) אצלנו, החברים לא נוטשים אחרי תקופה.. להיפך, תמיד נוספים חברים חדשים.. בקיצור, הגעת לפורום הנגרות הכי איכותי בארץ.. אתה מוזמן להיכנס, לשאול, להציג, להתלבט, ולהתפתח ביחד איתנו.. בהצלחה אביחי
Re: שלום חברים! הצטרפתי
Re: שלום חברים! הצטרפתיברוך הבא גם מהצד הנשי....
תופתע כמה נוח כאן. תהנה
Re: שלום חברים! הצטרפתיאביחי - חשבתי שפורום נגרות ופורום חריטה זה אותו דבר?
אתה אומר שלא??? הרי זה בדיוק אותם חברים!!! וולאק אתה!!! לא סתם משתמש אלא סופר משתמש!!!!
Re: שלום חברים! הצטרפתיאו אה ... איך שאני מקנא
כשאני הצטרפתי לפורום לא קיבלתי כזאת התלהבות מהצד הנשי (אולי בגלל שצרפתי תמונה ?) חחחחח בכל אופן טוב שמצטרפים עוד אנשים אשמח ללמוד ממך משהו ואולי אוכל לתרום קצת מנסיוני הדל
19 הודעות
• עמוד 1 מתוך 2 • 1, 2
חזור אל חריטה, גילוף ופיסול בעץ מי מחוברמשתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־2 אורחים | |||||