שלום
מכתש שעשיתי מזמן וקיבל פיצוצים.
איפה שהיה פיצוץ הכנסתי עץ ונגה.
מידות : 39X24 ס"מ
סיום : סנדיק סילר ופרנץ פוליש
שקט מדי בפורם הזה, כמה קישושים . כדי שלא יהיה שקט הנה עבודה
11 הודעות
• עמוד 1 מתוך 2 • 1, 2
שקט מדי בפורם הזה, כמה קישושים . כדי שלא יהיה שקט הנה עבודהשלום
מכתש שעשיתי מזמן וקיבל פיצוצים. איפה שהיה פיצוץ הכנסתי עץ ונגה. מידות : 39X24 ס"מ סיום : סנדיק סילר ופרנץ פוליש
Re:כדי שלא יהיה שקט הנה עבודהעכשיו זה אפילו יצא לך יותר מעניין. כל הכבוד
Re:כדי שלא יהיה שקט הנה עבודהשלום ותודה
היתה לי אפשרות או לזרוק את המכתש או לתקן אותו.אני נבחרתי לתקן אותו. התיקון נמשך על פני זמן רב כי בזמן האחרון לא היה לי חשק לעבוד. אצלי בסדנה הסתובבו ליסטים של ונגה וזה בדיוק ההתאים. בהתחלה הייתי מדביק לייסט ומחכה למחרת .היום עשיתי בצורה אחרת . את הלייסטים אני מכניס עם דבק ומצמיד עם פטיש וישר מלטש עם מלטש עגולה. מה שעלה את ההספק. העץ של המכתש הוא אלון ומכוון שהשארתי לו עובי דופן עבה הוא התפוצץ.
Re:כדי שלא יהיה שקט הנה עבודהבוקר טוב
סליחה על הבורות אבל מה זה עץ ונגה חוץ מזה התוצאה הסופית יפה
Re:כדי שלא יהיה שקט הנה עבודהיצא לך מאד מעניין ויפה. אם זה היה אצלי המכתש הזה, היתי מוסיף בנוסף לונגה עוד כמה ליסטים שווים לונגה בצבעים שונים במקומות שונים , גם ללא פיצוף. אבל זה עיניין של תעם אישי. יפה מאד
Re: שקט מדי בפורם הזה, כמה קישושים . כדי שלא יהיה שקט הנה עבמעניין מאוד, לא הטעם שלי, אבל אין ספק שמישהו יאהב, ובטח עדיף על לזרוק עבודה, גם אתגר מקצועי - טזה תמיד כיף...
למי ששאל, וונגה זה עץ אפריקאי בגוון כהה מאוד, לפעמים כמעט שחור לגמרי ורוב הפעמים עם פסים חומים (שכבות כאלה) http://www.wood-database.com/lumber-ide ... ods/wenge/ http://en.wikipedia.org/wiki/Millettia_laurentii
Re: שקט מדי בפורם הזה, כמה קישושים . כדי שלא יהיה שקט הנה עבתודה לכולם
האמת גם אני לא יודע מה זה עץ ונגה אני הלכתי לנגריה לבקש שאריות אז אמרו לי שזה עץ ונגה.
Re: שקט מדי בפורם הזה, כמה קישושים . כדי שלא יהיה שקט הנה עבדרך מחסני עצים רציניים בטח ניתן להשיג
עצים מיוחדים אני יודע שבעץ ועיצה אתה יכול לקבל אישור על העץ שאתה קונה שמאשר שאכן זה הסוג שביקשת בטוח שיש מחסני עצים שמכבדים את עצמם
Re: שקט מדי בפורם הזה, כמה קישושים . כדי שלא יהיה שקט הנה עבמקסים,יצא יותר יפה מהמקור.
Re: שקט מדי בפורם הזה, כמה קישושים . כדי שלא יהיה שקט הנה עבאני חושב שמעבר לתוצאה היפה, מה שיותר מעניין בעבודה שלך זו "היציאה מהקופסא" מבחינה מרעיונית. זה מה שבאמת מושך אותי ביצירות שלך שאומנם לא כולן לטעמי אבל הן מלאות מעוף. עלה והצלח!!
שאלה: איך גרמת לפיצוצים להייות כל כך ישרים השוליים עם מסור שרשרת?
11 הודעות
• עמוד 1 מתוך 2 • 1, 2
חזור אל חריטה, גילוף ופיסול בעץ מי מחוברמשתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־3 אורחים | |||||