שלום. אני בן 13 ומגלף בעיקר צעצועי עץ קטנים באולר שווייצרי מחפש פורום שילמד אותי עוד על זה ומעוניין גם לעבור בשלב מסוים למחרטה.
הנה כמה דברים שעשיתי:
מחפש חובבים יצרני צעצועי וגילופי עץ מיניאטורים
5 הודעות
• עמוד 1 מתוך 1
מחפש חובבים יצרני צעצועי וגילופי עץ מיניאטוריםשלום. אני בן 13 ומגלף בעיקר צעצועי עץ קטנים באולר שווייצרי מחפש פורום שילמד אותי עוד על זה ומעוניין גם לעבור בשלב מסוים למחרטה.
הנה כמה דברים שעשיתי:
Re: מחפש חובבים יצרני צעצועי וגילופי עץ מיניאטוריםגילוף זה עיניין מסוכן.
אם לא יודעים לגלף בקלות אפשר להיחתך. " תמיד לעבוד עם הסכין ממך ואלה"
Re: מחפש חובבים יצרני צעצועי וגילופי עץ מיניאטוריםאתה יכול ללמוד המון דרך האינטרנט
לדוגמא חפש ב-YOUTUBE תחת חיפוש wood carving או wood witting ותוכל ללמוד המון תוך זמן קצר וגם אני ישמח לעזור עם יש לך עוד שאלות וכמובן לעבוד בזהירות רבה ורצוי גם כפפות למקרה שבוא הסכין חס וחלילה תחליק ואני מחזק את דברי YKYK .
Re: מחפש חובבים יצרני צעצועי וגילופי עץ מיניאטוריםל ykyk בקשר למה שאמרת על זהירות אני מסכים אבל יודע כבר להשתמש באולר ולהיזהר כי אני מגלף כבר 5 שנים.(למרות שזה לא המון).[/quote]
Re: מחפש חובבים יצרני צעצועי וגילופי עץ מיניאטוריםאחת המחוכמות בגילוף הוא להשחיז את הכלי כמו סכין גילוח ואז אם לא עבדים נכון
רוב הסיכויים להיפגע. אני כותב את זה כי כבר שילמתי שכר לימוד. אני גם בעוונותיי הרבים גם מגלף.
5 הודעות
• עמוד 1 מתוך 1
חזור אל חריטה, גילוף ופיסול בעץ מי מחוברמשתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־3 אורחים | |||||