מעמד למחרטת דלתא
9 הודעות
• עמוד 1 מתוך 1
מעמד למחרטת דלתאטוב נמאס לי לסחוב את המחרטה(כבדה) כל פעם ביד והחלטתי להסב מעמד של מכונת תפירה זינגר למעמד למחרטה. בעזרת יהודה ואביחי כל אחד בדרכו ניתן סוף סוף לשנע את המחרטה ביתר קלות.
Re: מעמד למחרטת דלתאאלי ישר כח. רעיון טוב. בסיס הזינגר יציב ואיתן.
אגב, הקונץ הוא בגלגלים טובים שניתן יהיה להזיז בזריזות את המחרטה למקום מסתור בעת גשם מבלי להינזק הנעת מחרטה באמצעות דוושה עדיין לא פסה מעולמנו. ראיתי זאת לפני כמה חודשים אצל חרט בארה"ב. האם מחרטת הדלתא הזו פועלת על 110? כל טוב, פ. גולד
Re: מעמד למחרטת דלתאכן פיני היא עובדת על 110 ללא שום בעיה.
חן חן
Re: מעמד למחרטת דלתאתשמע אליקו הפתעת אותי. לפני שבועיים קניתי פה (אני באורגון) מחרטה של דלתא . משהו לא גדול MIDI LATHE . חשבתי שאני הולך להישאר פה עוד הרבה זמן. הייתי צריך סטנד אז קניתי בחנות יד שנייה בחמש דולר שולחן של מכונת תפירה . נחש איזה? על כל פנים בנתיים הסתבר לי שאני חוזר ארצה תוך שבועיים. המחרטה בארגז לא פתחתי אותה. שקלתי למכור אותה פה בגלל שהיא 110 . מה אתה אומר ? זה לא מנג'ס הקטע הזה?
Re: מעמד למחרטת דלתאאלי ידידי, אני הייתי בונה לך שולחן עם גלגלים ולוקח ממך את רגלי הזינגר. מה דעתך???? אני רואה שאסור לי להשאיר אותך לבד אפילו לא לרגע!!!!!
Re: מעמד למחרטת דלתאעוד בהיותי בחול קניתי שנאי 3000W וזה משמש כמעט את כל הכלים שלי (לא בבת אחת) אין שום בעיה .המחרטה עלתה לי בזמנו 250 $C קנדים כאמור אזזה היה בערך 210$ אמריקאי חדש דנדש.
עזר תבדוק מסרים אישים ---שלחתי לך שאילתא
Re: מעמד למחרטת דלתאיודה
תרענן את זכרוני... רגלי השולחן הראשון......
9 הודעות
• עמוד 1 מתוך 1
חזור אל חריטה, גילוף ופיסול בעץ מי מחוברמשתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־2 אורחים | |||||