נניח וזה חלק שגולף, ומופעל עליו "קצת" לחץ בצד.
איזה עץ יעמוד הכי טוב במשימה
לדוגמא יש לי חתיכת אבוני, עם כיוון הסיבים העץ חזק ביותר, אבל נגד כיוון הסיבים (כמו בסירטוט) העץ פריך מאוד.

איזה עץ מומלץ עבור גילוף עץ מורכב.
5 הודעות
• עמוד 1 מתוך 1
איזה עץ מומלץ עבור גילוף עץ מורכב.אני מעוניינת לגלף לחלק קטן ומורכב מעץ, הבעיה שזה חלק מאוד קטן (8 ס"מ) ויש לו קצוות דקים ומסובכים, אז יוצא שחלקים מסויימים צריכים לגלף עם כיוון הסיבים, וחלק נגד הכיוון.
נניח וזה חלק שגולף, ומופעל עליו "קצת" לחץ בצד. איזה עץ יעמוד הכי טוב במשימה לדוגמא יש לי חתיכת אבוני, עם כיוון הסיבים העץ חזק ביותר, אבל נגד כיוון הסיבים (כמו בסירטוט) העץ פריך מאוד. ![]()
Re: איזה עץ מומלץ עבור גילוף עץ מורכב.המליצו לי בפורום אחר על עץ בשם BOXWOOD
אבל אני מוצאת באיבי רק חתיכות ענקיות שלו. ובמחירים מופקעים.. איזה עוד סוגי עצים יכולים לשרת אותי נאמנה?
Re: איזה עץ מומלץ עבור גילוף עץ מורכב.במידה והפריט אינו סודי ותרצי לשתף לגבי תאורו (יותר פרטים מאשר עד כה) ויעודו, קרוב לודאי שיגדל הסיכוי לקבלת תשובות עניניות עבורך.
Re: איזה עץ מומלץ עבור גילוף עץ מורכב.גילוף מיניאטורה של הכינור שלי בקנה מידה זעיר, ברמת פירות גבוהה ושאיפה למקסימום חלקים נפרדים שיגולפו. (מפתחות, טיילפיס, גשר, כפתור ווליום.. וכו')
הדבר מיועד להיות תיליון לשרשרשת. הגודל שלו הולך להיות כ8 ס"מ גובה. זה הכינור שלי. ![]()
Re: איזה עץ מומלץ עבור גילוף עץ מורכב.הבנתי את הניק.
כמי ש"בנה" גיטרה חשמלית בגודל של 12-13 ס"מ מאורן + דיבל בוק לצוואר, הייתי ממליץ לך על חתיכת מהגוני/ספלי שהוא בעל מירקם יחסית צפוף וקל מאד להשגה. לא צפויות בעיות בעבודה עם דרמל. בהצלחה והעלי תמונה של התוצאה.
5 הודעות
• עמוד 1 מתוך 1
חזור אל חריטה, גילוף ופיסול בעץ מי מחוברמשתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־2 אורחים | |||||