גילוי נאות
הרעיון של המלחיות והקופסאות הוא של יחיאל מטולון.
גילוי נאות
4 הודעות
• עמוד 1 מתוך 1
גילוי נאותגילוי נאות
הרעיון של המלחיות והקופסאות הוא של יחיאל מטולון.
Re: גילוי נאותמה שנחשב אצלינו זה מי שעשה את העבודה, הרי כמעט כולנו מעתיקים ממקומות שונים אז זה בסדר. העיקר הביצוע.
Re: גילוי נאותגם אני אומר כך.
אבל הבן אדם שלח לי מייל למה לא היזכרתי אותו. אז הובכן רבותי הרעיון הוא של יחיאל מטולון. שלום לישראל אני שמח שאתה חורט את הקופסאות לפי הרעיון שלי. כאשר אני מדגים מוצר שאני פיתחתי ברור לי שחברים יעתיקו וזה הכוונה אבל יהיה נחמד אם וכאשר מפרסמים את זה באמצעי תקשורת יאוזכר השם של בעל הרעיון. זה הרי לא עולה יותר ואין לי שום תגמולים . העבודות שלך יפות מאד תמשיך לחרוט. בברכה יחיאל
Re: גילוי נאותאני אגדיל ואעשה,
לא רק שטוב וחשוב לתת קרדיט, אפשר במקרה של יחיאל שמעביר סדנאות ומלמד חריטה, גם לתת קישור לאתר של יחיאל מטלון - סטודיו ובית ספר לחריטה בעץ ********************************************** הודעת מערכת: למי שתוהה, לא אני לא מנהלי הפורומים האחרים ולא האתר מקבלים גמול קישור עבור הקישור הזה. כמדיניות, אנחנו מפרסמים את כל נותני השירות בתחום במדור עסקים - חינם, ונותני שירות יותר ספציפיים כמו מורים לנגרות וחריטה מקבלים אפילו שירות יותר סימפטי ואפשר לפרסמם בפורום ממש - ראו מקרה חיים בעץ, אלי אביסרה, יהודה ורשבסקי ועוד. האתר לא עושה זאת לפי העדפה למורה זה או אחר, אלא פשוט אלה המבקשים מקבלים, מי שלא מבקש - לא. אם אתם מעבירים סדנאות נגרות, גילוף חריטה וכו' אתם יותר ממוזמנים לשלוח אלי מייל, או לאחד ממנהלי הפורום האחרים מושיק, זיגי, יאיר פלדמן, אמיתי ס, או רן שרעבי.... כמובן שחנות פרקטים לא תקבל כזאת רמת פרסום, אלא רק נותני שירות רלוונטיים לחברים. כמו כן, אנחנו בהחלט פתוחים (ורוצים) לפרסם גם בצורה בולטת יותר - באנרים באתר - למי שמוכן לשלם את המחיר (המסובסד לנותני שירות רלוונטיים) או לחלופין, כידוע אנחנו גם עורכים פה תחרויות נושאות פרסים ופרס כמו סדנא חינם או הנחה משמעותית בהחלט יכול להיחשב כתשלום תמורת פרסום - לפרטים בנושא פרסום תמורת תשלום נא לפנות אלי (משה אשל), לפרטים על פרסום תמורת פרסים בתחרות, נא לפנות לאמיתי ס - תודה ויום טוב! **********************************************
4 הודעות
• עמוד 1 מתוך 1
חזור אל חריטה, גילוף ופיסול בעץ מי מחוברמשתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד | |||||