שלום לכולם
אני מצטרף חדש
אני מעונין ללמוד גילוף בעץ באופן עצמאי (בעזרת קלטות די.וי.די.)
אבקש המלצה לסט של מפסלות
תודה
אביק
המלצה לסט מפסלות
10 הודעות
• עמוד 1 מתוך 1
המלצה לסט מפסלותשלום לכולם
אני מצטרף חדש אני מעונין ללמוד גילוף בעץ באופן עצמאי (בעזרת קלטות די.וי.די.) אבקש המלצה לסט של מפסלות תודה אביק
Re: המלצה לסט מפסלותהיי,
יש סוגים שונים של גילוף ובהתאם לכך סוג המפסלות המומלצות, למשל: Chip Carving, Relief Carving, Carving in the round, וכד'. בוודאי ב- DVD שלך יש המלצות לסוגים הספציפיים בהתאם לסוג הגילוף. לגבי יצרנים הייתי ממליץ בחום על תוצרת שוויץ,גרמניה ואנגליה. שמות כמו Pfeil, Stubai, Henry Taylor. אל תתפתה לקנות מוצרים סיניים זולים. ביקרתי לא מזמן ב"מטקו" בדרך בגין ת"א והיה שם מבחר גדול של כלים שוויצריים תוצרת Pfeil. המחירים סבירים, כ-120-150 ש"ח למפסלת, מאוד קרוב למחירים בחו"ל. אלדד.
Re: המלצה לסט מפסלות- תגובההייתי בכתובת של מטקו ברח׳ מנחם בגין 9 ואין זכר לדבר כזה.
מצאתי את "בר גל" כי אני מחפש מפסלות רציניות ובמחיר שפוי. אשמח לעזרה
Re: המלצה לסט מפסלותתפנה לראובן זאלק , הוא היה מספק ל"מטקו " את המפסלות , אפשרות נוספת היא שעיה גור בקריית ביאליק - "הנגריה הפתוחה "
Re: המלצה לסט מפסלותPfiel הם מעולים ויש יבואן בישראל שמביא אותם במחיר סביר לגמרי, לא קניתי שם כבר הרבה זמן אבל אני מקווה שהם עדיין פעילים
מ.פ. סוכנויות 054-6597234 http://www.mpatools.com/
10 הודעות
• עמוד 1 מתוך 1
חזור אל חריטה, גילוף ופיסול בעץ מי מחוברמשתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־2 אורחים | |||||