צריבה על עץ........
11 הודעות
• עמוד 1 מתוך 2 • 1, 2
צריבה על עץ........צילום מקצועי, מול חובבני....
Re: צריבה על עץ........צריבה על עץ טבעי... אין לי שמץ מושג מהו... היה נפלא לעבוד עליו... רוחבו כ- 8 ס"מ, אורכו 40...
מתקן למפתחות, הווים יקבעו לאחר החיפוי. כל כך התלהבתי מהרעיון (חח...) שהזמנתי חיתוכי לייזר עליהם יותקו ווים בהתאם.... תודה, והמשך יום ושבוע מקסימים
Re: צריבה על עץ........יפה ושימושי! עבודה משובחת.
Re: צריבה על עץ........זה יפה!!!!
1. יש לך המלצה על מקום לחיתוך לייזר? 2. את הצריבות הנאות את מציירת ביד חופשית על העץ? או קודם על נייר? תודה נערך לאחרונה על ידי Saba_jackson בתאריך 19 יוני 2011, 16:07, נערך פעם אחת בסך הכל.
Re: צילום מקצועי, מול חובבניאני מבין שיש הבדל במצלמות. הצילום ה"מקצועי" נעשה ב Olympus E520 ואילו השני ב Nikon Coolpix S60. אבל האם יש גם הבדלים/טיפים אחרים? עם פלש/בלי פלש, תאורת רקע, מהירות צמצם.....?
אהבתי את מתלי המפתחות. כרגיל, עבודות מרהיבות. הכי מצאו חן בעיני אלו שבתמונה הראשונה.
Re: צריבה על עץ........[quote="Saba_jackson"]זה יפה!!!!
יש לך המלצה על מקום לחיתוך לייזר? היי סבא ג'קסון.... כן, אני בהחלט יכולה להמליץ, רק לא יודעת אם מותר כאן... אולי דרך המסרים.... תודה, בכל מקרה. שרית.
Re: צילום מקצועי, מול חובבני
יפה לך,דודי!!!! גשש בלש, יש לך תוכנת זיהוי?.......צדקת לחלוטין!! 2 הצילומים נעשו עם פלאש, וכל אחת בתנאי תאורה שונים, ומזווית שונה. האחת תוקנה על ידי הפאוור פואינט, והשניה, על ידי תוכנת "פורטבל", ולא אפקטים של פוטושופ.... כל היתר, מבחינתי סינית, כי הבת שלנו, פריקית צילום יודעת בהחלט באיזה מהירות צמצם היא הפעילה את המצלמה.... תודה, בכל מקרה, ויום נפלא
Re: צילום מקצועי, מול חובבנייפיפה ,עבודה לתפארת ממש עבודת אומנות.
תודה לכולם, ויום נפלא.אני יודעת שלרובכם יש את הצורך לחתום, ולהשאיר איזה סימן היכר על העבודות שלכם.... אשמח לעזור בכל דרך כיצד אפשר בקלות, לעשות זאת.
יום נפלא, וקל (מבחינת החום והלחות..) שרית.
11 הודעות
• עמוד 1 מתוך 2 • 1, 2
חזור אל חריטה, גילוף ופיסול בעץ מי מחוברמשתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־5 אורחים | |||||