חובבי נגרות ואומנות העץ

ללמוד, להבין ולקדם את אומנות עבודת העץ, נגרות, גלוף, חריטה ופיסול בישראל

תראו את זה!

מידע, טיפים וטריקים, וכל מה שמסביב: מחרטות, כלים והשימוש הנכון בהם. איך מוציאים את היצירה מתוך גוש העץ? באילו כלים להשתמש ועוד?

תראו את זה!

הודעהעל ידי harel » 22 מאי 2010, 19:21

בדרום תל אביב, בנגריה קטנה, עובד אמן בשם ויטה. צילמתי והעליתי חלק מהעבודות שלו בסרטון ל-YOUTUBE שאתם מוזמנים לראות ולהתרשם מהכשרון העצום שלו.
תהנו.
מדהים!
http://www.youtube.com/watch?v=U4mlNJTquIo

על סט השחמט הוא עבד "רק" שנתיים... הפסלים מאקליפטוס, קרמיקה ושיש.

אני מקווה לצרף אותו לתרום מניסיונו לפורום.
אתם מוזמנים להגיב...
סמל אישי של המשתמש
harel
סופר משתמש

Re: תראו את זה!

הודעהעל ידי Moshe Eshel » 22 מאי 2010, 20:32

מאוד! נהניתי, סט השחמט פשוט מהמם, ורואים שהשקיעו בו שעות עבודה רבות, כמו כן שאר הפסלים והיציקות שרואים במצגת. אומן כזה יכול לתרום לנו החובבים המון!

הערה טכנית קטנה על המצגת, יש שם איזו בעיה שלוקח לתמונות זמן להתפקס, כנראה בעיה בתוכנה שיוצרת את המצגת - שווה לנסות מחדש ולהיפטר מזה...
סמל אישי של המשתמש
Moshe Eshel
מנהל האתר

הודעהעל ידי harel » 22 מאי 2010, 21:14

תודה משה, זה ניסיון ראשון שלי (וחובבני) להעלות סרטון לYOUTUBE ואת העריכה שלו עשיתי באמצעות PICASA של GOOGLE. אני מנסה ללמוד עכשיו איך מעלים את זה בHD... ואז אני מקווה שהאיכות באמת תשתפר. לפי מה שהבנתי מההסברים של YOUTUBE זה גם קשור לרייטינג של הסרטון ולמספר צפיות... אתה מבין בזה יותר ממני:-) יש הצעות פרודוקטיביות להעלות רייטינג?

את התמונות באיכות גבוהה יותר אפשר לראות באלבום:
http://picasaweb.google.com/10560779952 ... odworking#
סמל אישי של המשתמש
harel
סופר משתמש

הודעהעל ידי Moshe Eshel » 22 מאי 2010, 21:32

הבעיה היא ככל הנראה בפיקסה, ה"רינדור" דהיינו הפיכת התמונות לוידאו אצלך היא בעייתית (לפיקסה יש תכונה שבכדי שיהיה משהו על המסך הוא מעלה את התמונה באיכות גרועה ומשפר לאחר מכן - צריך לראות איך "מכבים" את זה לצורך הפקת הסרטון.
HD ישפר את איכות הוידאו - אבל לא יפתור את הבעיה היסודית של איכות ה"צילום"

לגבי רייטינג, פשוטו כמשמעו, מדובר בכמות הצפיות שתהיה לסרטון - והציון שיתנו לו הצופים - אין דרכים מלאכותיות לשפר - שלח מייל לחברים, ובקש שישלחו לחברים שלהם, אני אעשה מה שאני יכול (הפצה לטוויטר ופייסבוק ולחברים שלי) - זה בהחלט סרטון ששווה הפצה!
סמל אישי של המשתמש
Moshe Eshel
מנהל האתר

הודעהעל ידי harel » 22 מאי 2010, 21:34

תודה!!
סמל אישי של המשתמש
harel
סופר משתמש

חזור אל חריטה, גילוף ופיסול בעץ

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Bing [Bot] ואורח אחד