קערה מסיסם
8 הודעות
• עמוד 1 מתוך 1
Re: קערה מסיסםיופי..! מה הגודל ובאיזה גימור אתה משתמש..?
Re: קערה מסיסםקוטר 155 ממ גובה 85.
שימון בשמן דני ומריחה של שעוות דבורים. אני מתלבט אם להמשיך לגמר בלכה. החלק הקשה מבחינתי היה הריקון. השתמשתי בbowl guage וב- spindle gauge לסרוגין. ככל שהעמקתי הממונט על המפסלת גדל . במה אתם משתמשים לריקון שכזה? כמו כן, אני צריך לייצר תומכים קצרים שיאפשרו לי עבודה יותר נוחה, ויכול להיות שמפה הקושי נוצר.
תומכי חריטההשתמש בתומכי חריטה. קיימות מספר צורות של תומכי חריטה לצרכים שונים.. ניתן לראות באתר של י.ורשבסקי.. או להזמין אצל כל חרט מתכת.. מה שאני מציג, מתאים למחרטות עד 12" (קוטר חריטה)..קוטר הרגל הוא 1".
והזוג הזה מוצע למכירה במחיר של 150 שח ל-2 התומכים (חצי מחיר ממחיר השוק..) מאחר ושידרגתי את המחרטה והרגליים קצרות מידי לחדשה..
אני אקפוץ אליך בהזדמנותואקנה ממך את התומכות.
Re: קערה מסיסםקערה יפה. תתחדש.
לגבי הריקון: אין מקום לשימוש ב-spindle gouge בכלים חלולים, גם לא מבחוץ. לגבי המומנט - מה שהציעו לך לגבי התומך ובנוסף זוית הכלי. על הצד הכלי כמעט לא חותך וגם לא מתנגד ועד למצב קיצוני בו הוא פתוח כלפי מעלה וזורק חזק על כל פספוס. לסיום, אחרי שעווה לא ניתן להוסיף דבר. היא צריכה להיות אחרונה. בהצלחה בהמשך! מקס
Re: קערה מסיסםאומנם סוג של שעווה אבל אם ירצה יוכל להוסיף קרנובה
8 הודעות
• עמוד 1 מתוך 1
חזור אל חריטה, גילוף ופיסול בעץ מי מחוברמשתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־3 אורחים | |||||