אני חרט יחסית חדש כשנה
ומעוניין לקבל הדרכה פיזית לחריטת עטים ,ראיתי קטלוגים וכן רכשתי מספר פריטים בארה"ב אך לא מצאתי הדרכה טובה אודה לעזרתכם.
חריטת עטים
12 הודעות
• עמוד 1 מתוך 2 • 1, 2
חריטת עטיםאני חרט יחסית חדש כשנה
ומעוניין לקבל הדרכה פיזית לחריטת עטים ,ראיתי קטלוגים וכן רכשתי מספר פריטים בארה"ב אך לא מצאתי הדרכה טובה אודה לעזרתכם.
Re: חריטת עטיםשלום לך,
מהיכן בארץ?
Re: חריטת עטיםראשית לא ציינת מהיכן אתה , שנית לצורך חריטת עטים צריכים "מנדרל" ומתאמים בהתאם לעט אותו רוצים לעשות כמו כן ישנם כל מיני אביזרי עזר , המקלים על העבודה/ ההרכבה
בכל מקרה נשמח לעזור
Re: חריטת עטיםשלום
שמי דוד ואני גר בקרית אונו ואין כל בעיה מצידי להגיע לכל מקום שידרש על מנת ללמוד ולקבל מידע .
Re: חריטת עטיםקבל קישור לשיעור פרטי. ניתן להוריד את הוידאו. בהצלחה.
http://www.woodworkingonline.com/2007/10/09/podcast-26-turning-pens-on-the-lather-from-start-to-finish/
Re: חריטת עטיםיש ב-youtube תחת woodturning המון סרטונים
כולל כמה המפרטים באופן ברור איך לחרוט עטים. בהצלחה!
Re: חריטת עטים
דוד שלום, וסליחה שלקח לי כל כך הרבה זמן להגיב, אני קצת עסוק... אני גר לא רחוק ויכול להציע לך הדרכה על מחרטה, חרטתי בעבר כבר לא מעט עטים (אפילו מכרתי), אני יכול להדריך אותך על החריטה עצמה וגם יכול לתת עצות ולהדגים כל מיני כלים, אביזרים וטכניקות מעניינות לחריטת עטים שאני יודע. אם אתה רוצה דבר איתי בטלפון או במייל 0545211548 [email protected] עוד אופציות להדרכה הן אלי אביסרה (נמצא במדריך העסקים) באיזור ירושלים - שעליו אני יכול להמליץ אישית, מורה מעולה. במדור העסקים יש תג של קורסים וסדנאות, שתחתיו אפשר למצוא עוד מספר כאלה שיכולים להדריך אותך. גילוי נאות: אני לא מדריך מקצועי, אבל כבר הדרכתי קצת (זו לא העבודה שלי ביוםיום), אלי אביסרה הוא סופר מקצועי (מוכר גם בעולם) - עשיתי אצלו את קורס החריטה בתחילת דרכי, לגבי האחרים אני לא בקיא כי לא פגשתי אותם, אבל אולי אחרים יוכלו לספר.
Re: חריטת עטיםמצטער שרק עכשיו אני חוזר ומודה לכולכם תודה..........
אמנם עברה שנה שמעתי בקולכם ועשיתי את שהיצעתם רכשתי ציוד בארץ וגם בארה"ב והיות והרצון הטבעי שלי הוא לנסות מכל דבר ולהתמודד עם בעיות גם הצלחתי. תמונת הכד כמובן אינה שייכת לתצוגת העטים אך זה הכיוון שלי כעת.
12 הודעות
• עמוד 1 מתוך 2 • 1, 2
חזור אל חריטה, גילוף ופיסול בעץ מי מחוברמשתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד | |||||