שלום חברים! הצטרפתי
19 הודעות
• עמוד 2 מתוך 2 • 1, 2
Re: שלום חברים! הצטרפתיברוך הבא בצל קורתנו , אולי רק תידע אותנו בשמך ? אין לנו כח לניחושים
Re: שלום חברים! הצטרפתיY ברוך הבא בצל קורתנו, נקווה שתהנה מהפורום ומהחברים. אני מניח שהחברה ישמחו לדעת את שמך או איזה כינוי באם יש לך , בנוסף לא יזיק לנו באם נדע מאיזה אזור אתה בארץ. (מבטיח שלא נבוא ללא הודעה מראש
ושוב ברכות על הצטרפותך. באם תרצה להצטרף לרשימת החברים, תוכל לשלוח פרטים של טלפון e mail שם כמובן. תוכל לשלוח זאת בפרטי אלי. (כמובן שזאת לא חובה )
Re: שלום חברים! הצטרפתיברוך הבא לפורום שלנו.
Re: שלום חברים! הצטרפתיהי אביחי,
עושה רושם שאתה מאוד מאוד (מאוד) גאה בפורום הזה, וזה נפלא. לא בדיוק הבנתי מה אתה מתכוון עם כל ההפניות והקניות וזה. תודה על האיחולים, Y
Re: שלום חברים! הצטרפתיתודה רבה לכל המברכים והמברכת,
נראה שיש פה רוח של אחדות, גאוות יחידה, פרגון הדדי. זה אחלה! Y
Re: שלום חברים! הצטרפתיההפניות והקניות וכל השאר, מיועדות למישהו שמציץ לכאן מידי פעם..
אולי תספר לנו מהיכן אתה בארץ, ואם זה לא סוד, גם את שימך..,בהחלט נסתפק בשם הפרטי.. יום נהדר לכולנו אביחי
Re: שלום חברים! הצטרפתישמי יוסי. מרכז הארץ.
נסתפק בזה (עבודה). יש לי תחושה שאתה וה"מישהו שמציץ לכאן מדי פעם" קצת צ'ילבות, לא? המווון אמוציות יצאו באמירה שלך אליי, שהיתה בכלל מכוונת אליו... כך או אחרת, אני פה בשביל לעסוק בעץ, לא בשטויות. התחלתי לעשות "BOOK" אבל הלכה לי המצלמה, והבן לא משחרר את שלו....
Re: שלום חברים! הצטרפתי
יוסי, יש הרבה צדק במחשבה שלך ברוך הבא (אם לא כתבתי כבר), ונשמח לשתף כבר עכשיו ולהשתתף - כשתהיה מצלמה
Re: שלום חברים! הצטרפתיתודה משה,
ברור לי שאין שום כוונה רעה, ושהכל מתוך "גאוות יחידה". לצערי, בתחום הטלפונים הסלולרים והמצלמות אני קצת "דינוזאור" טכנולוגי, אז אפילו בטלפון אין לי מצלמה. אני מנסה להתארגן על משהו פשוט בינתיים. י.
19 הודעות
• עמוד 2 מתוך 2 • 1, 2
חזור אל חריטה, גילוף ופיסול בעץ מי מחוברמשתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־12 אורחים | |||||