פיני
יופי של עבודה. אני הייתי משאיר צד אחד לא מלוטש.
ללטש או להשאיר כך
15 הודעות
• עמוד 2 מתוך 2 • 1, 2
Re: יופייייייייייייי..!! לזה בדיוק התכוונתי..פיני
יופי של עבודה. אני הייתי משאיר צד אחד לא מלוטש.
Re: מברוק + טיפים על טכניקהפיני,
יצא יפהפה. כל הכבוד. מספר הערות: * את האבן מרסקים בכלי יעודי. אעלה תמונה בהקדם. * את האבן מדביקים בד"כ אחרת לגמרי. ממלאים את החריץ ברסיסים גדולים. שמים עליהם כמה טיפות דבק ציאנו-אקרילט ומייבשים בספריי. שמים אבקה עדינה יותר ושוב מטפטפים דרכה דבק ציאנו-אקרילט (הפעם חשוב שיהיה מהסוג הדליל. יש שלושה סמיכויות אפשריות). כך ממליצים חרטים רבים לעבוד. * שיפור מראה - יש שממליצים להגן על שפת החריץ בשלק או בחומר גימור צפוי אחר לפני תחילת התהליך. כך מונעים מהאזורים הסמוכים לקבל מראה של דבק ספוג. ליטוש - לכל אבן קושי אחר וזה משפיע על הבחירה. למשל, טורקיז הוא בדרגת קושי של 7 מוה, אבל מלצ'יט דומה לו מאד ורק בקושי 6. זה קל יותר לטחינה וגם אח"כ לליטוש. מכיון שהאבנים מזיקות לכלי החריטה מומלץ להסיר את האבן באמצעות scrapers בעלי מסה ועוד יותר טוב בעזרת להבי מטק"ש (קרבייד) כגון ה-c1i. רק כאשר מגיעים סמוך לפני השטח עוברים לכלים אחרים ולנייר לטש. בלי כל קשר לנ"ל, יצא יפהפה! המשך כך. מקס
Re: תודה לכולםענף מילוי החומר בחריטה מורכב בפני עצמו והוא חדש לי. למדתי הרבה מאוד מהערותיכם ומההכוונות ואני מודה לכולם על התגובות ועל ההסברים המפורטים.
Re: תודה לכולםהמוצר המוגמר נראה יותר יפה מיפה, יותר מקורי ממקורי, כל הכבוד פיני !!!
לצערי לא יכולתי לייעץ ולתרום כפי שהאחרים עשו, כידוע לך אני עדיין אפילו לא טירון בנושא החריטה. לסיכום מרשים !
פיני , תודה לךעל ששיתפת אותנו בעבודה ובהתלבטות הקשורה בה , התוצאה יפיפיה
15 הודעות
• עמוד 2 מתוך 2 • 1, 2
חזור אל חריטה, גילוף ופיסול בעץ מי מחוברמשתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד | |||||