זה פה בתל אביב.
ברכות למיליונרים החדשים
14 הודעות
• עמוד 1 מתוך 2 • 1, 2
ברכות למיליונרים החדשיםצילום של מחיר קערת עץ (מעץ אורן
זה פה בתל אביב.
Re: ברכות למיליונרים החדשים
איפה זה צולם? (באיזו חנות), ואולי יש לך תמונה של כל הקערה?
Re: ברכות למיליונרים החדשיםטולמנס בגן העיר
Re: ברכות למיליונרים החדשיםלפי המחיר הזה יש לי במחסן את אי המטמון
Re: ברכות למיליונרים החדשיםחחחחחחחח.... שלומי.... לגמרי....
באיזה סרט אנשים חיים?????????
Re: ברכות למיליונרים החדשיםאני קצת מאוכזב מתגובות של החרטים שביננו.
אני הייתי מצפה לתגובות מפרגנות יותר שכוללות את המילה שאפו וכדומה, לאו דווקא למוכר אלא לקהל הישראלי שמוכן לקנות מוצר עץ מעבודת יד במחיר כזה . למה מנורה מצוקמקת יכולה להימכר באלפים וקערה שכולה עבודת יד ומקצוענות ובטח בקטרים הללו לא יכולה? ותחשבו על זה!!! נ.ב. לא אני יוצר הקערה .
Re: ברכות למיליונרים החדשיםאנחנו לא רואים פה את הקערה אלא רק את קצהה יכול להיות שהיא שווה ככה. לא לכולם יש מחרטה בבית ויודעים את רזי המקצוע גם קוטר של 50 ס"מ הוא לא קטן ולא כל אחד פה מסוגל להגיע לקטרים כאלו ללא קשיים.
איזה מחיר אתם הייתם שמים על עבודתכם??
Re: ברכות למיליונרים החדשיםלי נראה שהמחיר מתייחס ל-343 ש"ח בלבד.. טעו והשמיטו נקודה.. קערה בגודל 50 ס"מ,הייתי מוכר בכיף ב-350 ש"ח..
אלא שאין קונים לזה באזורי.. וחבל..
Re: ברכות למיליונרים החדשיםבעבודות אמנות ואומנות המחיר לא אמור לכסות את עלות חומר הגלם, וגם לא את שעת העבודה או כמה שעות שהושקעו.
בכמה נמכרת תמונה של קנדינסקי, או כל צייר מופשט אחר? כמה עולים ציורים של פיקסו, שנראים כמו ציור של ילד בן 5? דרך אגב, מהמעט שרואים בתמונה, בתחתית הקערה יש inlay, ועוד סוג של עץ, ככה שזה לא סתם לתקוע את המפסלת בחתיכת עץ מסתובבת...
Re: ברכות למיליונרים החדשים
אני מסכים איתך ב 100% בעיקר כשכל מה שאנחנו יודעים על העבודה זה "קערה מעץ אורן" ואפילו לא רואים תמונות מלאות של המוצר. השאלה של איך לתמחר עבודות עץ עולה בהרבה פורומים והתשובות עליה רבות ומגוונות אבל הרבה עבודות הן פריטים יחודיים שנעשו בעבודת יד ומעבר לחומר ושעות עבודה יש בהן גם רעיון ואולי אף מסר או אמירה אמנותית. מה המחיר של האלמנטים האלו? מושיק, האם יש לך תמונות נוספות של הקערה?
14 הודעות
• עמוד 1 מתוך 2 • 1, 2
חזור אל חריטה, גילוף ופיסול בעץ מי מחוברמשתמשים הגולשים בפורום זה: Bing [Bot] ואורח אחד | |||||