1. חנוכיה - הקנים עשויים שקמה (SYCAMORE) והבסיס מצפצפה.
2. אגרטל ארוך - שאריות של ארז מובדקות.
3. אגרטל נמוך ושמנמן - שאריות של דובדבן מודבקות.
חנוכיה ושני אגרטלים
11 הודעות
• עמוד 1 מתוך 2 • 1, 2
חנוכיה ושני אגרטלים1. חנוכיה - הקנים עשויים שקמה (SYCAMORE) והבסיס מצפצפה.
2. אגרטל ארוך - שאריות של ארז מובדקות. 3. אגרטל נמוך ושמנמן - שאריות של דובדבן מודבקות.
Re: חנוכיה ושני אגרטליםמקסים, אהבתי במיוחד את האגרטל הארוך! איכשהו בין ההדבקות לעץ יצא משהו מיוחד...
Re: חנוכיה ושני אגרטליםיצא יופי. תתחדש!
Re: חנוכיה ושני אגרטליםעבודות יפות, המשך כך..!
Re: חנוכיה ושני אגרטליםאהרון, כמו אצל אשל, גם בעיני האגרטל הארוך מוצא חן.
אני מוצא שקצת מרגיע לחרוט בין הפרוייקטים, לא?
Re: חנוכיה ושני אגרטליםדעתי כדעת הרוב , האגרטל הדק משך את צומת ליבי ,
דרך אגב לגבי החנוכיה , אם אינני טועה אזי על מנת שחנוכיה תהא "כשרה" כל הקנים צריכים להיות בגובה שווה
Re: חנוכיה ושני אגרטליםלא ידעתי שיש "קוד" לחנוכיות.
Re: חנוכיה כשרה - חוקיםלא מצאתי אזכור לגובה הנרות אבל כן לשורה:
"על פי דיני חנוכייה כשרה על הנרות לעמוד בשורה ישרה. כמו כן בין נר לנר חייב להישמר מרווח שימנע מן השלהבות להתחבר זו לזו לכדי שלהבת אחד גדולה. אם החנוכייה מיועדת לנרות שעווה, בין נר לנר חייב להישמר מרווח שימנע מן השלהבות להמֵס את הנרות. את החנוכייה מדליקים בעזרת השמש. כדי להבחין את השמש מן הנרות האחרים, יש שקנהו גבוה יותר מן הקנים האחרים, ויש שקנהו נבדל בצורתו. ישנן חנוכיות שלהן שני קנים נוספים, ובסך הכול עשרה קנים.בחנוכה משמש רק אחד מהם כשמש, ואילו במהלך השנה מדליקים בשני הקנים נרות שבת." המקור: אתר של משרד החינוך, כאן: http://cms.education.gov.il/EducationCM ... /Hanukiya/
Re: חנוכיה ושני אגרטליםעבודה יפה מאד
ממולץ לשים בקצה צלוחיות מתכת שרחבות יותר מהסטנד ע"מ שהעץ לא יישרף
Re: חנוכיה כשרה - חוקיםתודה על המידע. נראה לי שהחנוכיה שלי כשרה. כל הנרות עומדים בשורה אחת
והרווח בין הקנים מספיק גדול כך שהשלהבות לא תתאחדנה. בלי שום קשר לחנוכיה שלי, ממליץ בחום להכנס לקישור שמקס ציין ולקרוא את החומר.
11 הודעות
• עמוד 1 מתוך 2 • 1, 2
חזור אל חריטה, גילוף ופיסול בעץ מי מחוברמשתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד | |||||