שלום,
האם תוכלו להפנות אותי לקורס/חוג/סדנא בגילוף עץ ?
מתעניין מאד להתחיל ומאמין שקורס התחלתי הוא הדרך הנכונה.
אזור חדרה-חיפה.
תודה,
ניר.
סדנאות קורס גילוף בצפון
8 הודעות
• עמוד 1 מתוך 1
סדנאות קורס גילוף בצפוןשלום,
האם תוכלו להפנות אותי לקורס/חוג/סדנא בגילוף עץ ? מתעניין מאד להתחיל ומאמין שקורס התחלתי הוא הדרך הנכונה. אזור חדרה-חיפה. תודה, ניר.
Re: סדנאות קורס גילוף בצפוןהשאר פרטי תקשורת ותקבל מידע
Re: סדנאות קורס גילוף בצפון
חבל שלרוב אתה מעדיף למסור מידע לגולשים באופן פרטי. גם זה סוג של מידע שיכול לעזור לגולשים נוספים. Alex the Cheesepenter
Re: סדנאות קורס גילוף בצפוןאולי תשקיע מחשבה,
אולי שני היוצרים הייחידים שמלמדים בחיפה רבתי ,נמצאים כאן. אולי זה לא אתי להמליץ בפומבי על אחד מהם. אולי בדיוק לכך התכוונו בוני האתר שנתנו אופציה לתכתובת פרטית,
Re: סדנאות קורס גילוף בצפוןואולי תשקיע אתה קצת מחשבה.. אתה תמליץ בתכתובת פרטית על אחד משניים הנמצאים בחיפה, וזה שלא יפנו אליו יבין שהמלצת על השני..
אדם שמשקיע מחשבה, היה מוסר את פרטי שניים, שלושה, חמישה שהוא מכיר.. ונמנע ממצב לא אתי.. ותכתובת הפרטית היא עבור מידע לא עינייני, שמקומו לא אמור להיות פומבי..
Re: סדנאות קורס גילוף בצפוןניר שלום
תוכל לבוא לסדנה שלי בחדרה להתרשמות מקום נחמד עם הרבה ציוד משובח מפגש על כוס קפה ועוגה על חשבוני כל יום מהבוקר עד הלילה 6-18 בימי ראשון עד חמישי "יצירות אומן" השלט על הדלת אזור התעשיה הצפוני חדרה צפונה ממפעל אליאנס בעלי מלאכה 13
Re: סדנאות קורס גילוף בצפוןכמה שיותר מידע, על כמה שיותר אנשי מקצוע, כמה שיותר חוות דעת, לכולם מגיע להחשף, להכיר את כולם, אין מה להסתיר כי לכולנו כוונות טובות.
״ואהבת לרעיך כמוך״.
Re: סדנאות קורס גילוף בצפוןשלום רב
יש לי סדנה לנגרות בחדרה מצויידת היטב תוכל לבוא להתרשם רח בעלי מלאכה 13 אין שלט לרחוב אבל בוויז זה מופיע אזור תעשיה הצפוני חדרה נמצא בדרך כלל ימי א-ה מהבוקר 9 עד 8 בערב השבוע יורד לדרום ביום ד כך שלא אהיה עד יום א 0542012302 עמיעזר
8 הודעות
• עמוד 1 מתוך 1
חזור אל חריטה, גילוף ופיסול בעץ מי מחוברמשתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־5 אורחים | |||||