לצערי הרב, הפסל שבתמונה המצורפת, העשוי מחומרי אבן ועץ, נשבר לכ-3-4 חלקים ואני זקוקה לעזרה בהדבקה/הרכבה שלו.

מדובר בפסל שפיסל אבי, זכרונו לברכה, והוא מאוד יקר ללבי.
אודה לכל עזרה.
בברכה, אפרת
דרושה עזרה
4 הודעות
• עמוד 1 מתוך 1
דרושה עזרהשלום לכולם,
לצערי הרב, הפסל שבתמונה המצורפת, העשוי מחומרי אבן ועץ, נשבר לכ-3-4 חלקים ואני זקוקה לעזרה בהדבקה/הרכבה שלו. ![]() מדובר בפסל שפיסל אבי, זכרונו לברכה, והוא מאוד יקר ללבי. אודה לכל עזרה. בברכה, אפרת
Re: דרושה עזרהשלום,
אני אשמח לעזור, אין לי כל כך הרבה ניסיון בתחום אבל קרה לא פעם שלצערי נשברו פסלים במשפחה אז כן יש ניסיון מועט בהדבקה... בכל מקרה במידה ותרצי אני מרחובות.... לירן
Re: דרושה עזרהשלום,
לצערי תמיד העוזרות שאשתי מביאה מצליחות לשבור משהוא... והתפקיד שלי תמיד -זה להדביק ולשחזר. אני מאד מנוסה בעבודות כאלה (צריך כמובן סבלנות רבה) ומוכן לעזור. אני מתל אביב. כמובן אם יש לך את כל החלקים, זו לא בעייה, רק צריך קודם להתאמן ולבדוק התאמת החלקים. ואם יש חלקים קטנים מאד- צריך גם פינצטה ארוכה מתאימה וזוג ידיים יציבות. דבק 3 שניות לא מתאים למי שאינו מנוסה כי הוא מתקשה מהר מידי. למתחיל כדאי לחפש דבק שמתקשה לאט יותר. בברכה, איזי.
Re: דרושה עזרההדבק הכי חזק שאני מכיר הוא jb-weld, הוא מעולה לכל חומר קשיח, כלומר לא גמיש. (מתכת, עץ, פלסטיק קשיח, קרמיקה, וכו').
הוא עמיד גם בטמפרטורות גבוהות מאוד לכן שימושי מאוד בתיקון מנועים. החיסרון שלו הוא שהוא אפור אז צריך לעבוד בזהירות עם קייסם, אבל בגלל שהוא חזק מאוד מספקה כמות די קטנה, ואם קצת בורח החוצה לנגב עם מטלית יבשה. יש לו זמן עבודה של 10 דקות בערך, ויבוש 24 שעות. כמו שאמרתי הוא חזק ביותר, למיטב ידיעתי הוא קיבל את שיא גינס לדבק החזק בעולם, כך שאם החלק קצת ברח והתייבש בצורה הלא נכונה, זה אבוד כי הנקודת חיבור תהיה הרבה יותר חזקה מהחומר עצמו כך שלא תוכלו לפרק את זה. הוא מגיע ב2 שפורפרות, ויש 2 סוגים אדום וצהוב, עם הצהוב אין לי ניסיון אבל כמו שאמרתי האדום מעולה. צריך לערבב כמות שווה מכל שפורפרת, שימו לב הוא טיפה צמיג, אז עדיף להכין כל פעם כמות קטנה מאשר לערבב יותר מידי ושהוא יתיבש סתם.
4 הודעות
• עמוד 1 מתוך 1
חזור אל חריטה, גילוף ופיסול בעץ מי מחוברמשתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־2 אורחים | |||||