ספר קצת על שיטת האחיזה, ואיך סיימת את התחתיות של הצלחות - כמו שניתן לשער אחת הסיבות שאני משדרג את המחרטה זה בשביל לחרוט בקטרים הללו - ומעניין לשמוע איך אחרים עושים את זה.
אה כן, אם אפשר שתעלה את התמונות גם לגלריה - היא מבקשת מאוד יפה
צלחות לשבת
18 הודעות
• עמוד 2 מתוך 2 • 1, 2
Re: צלחות לשבתיהודה, יפה מאוד! אני מאוד אוהב את הסט (הקערה הקטנה נראית קצת פחות קשורה - אבל עדיין יפה).
ספר קצת על שיטת האחיזה, ואיך סיימת את התחתיות של הצלחות - כמו שניתן לשער אחת הסיבות שאני משדרג את המחרטה זה בשביל לחרוט בקטרים הללו - ומעניין לשמוע איך אחרים עושים את זה. אה כן, אם אפשר שתעלה את התמונות גם לגלריה - היא מבקשת מאוד יפה
יש לי פלטה עגולה .אני חושב די דומה לקוטר של התמונה.
מגלילי כבלים בעבודה. למה זה משמש???????..
Re: צלחות לשבתיהודה, תודה על השיתוף. זה מתקן שראיתי גם בכמה מגזינים ונחשב למתקדם ביותר (יותר טוב ונוח מהשיניים הרחבות שהיצרנים הגדולים משווקים - כי הרבה יותר קל לכוון אותו). אבל כל זה משמיעה ולא מהתנסות.
אשמח לשמוע חוות דעת שלך על המתקן, ומה החוזקים שלו והחולשות (לעומת פטנטים אחרים שהשתמשת בעבר) - ברור לי שחייבים להיות מאוד עדינים בחריטה כשזה מה שמחזיק - כי זו אחיזה יחסית קלה (ולכן משמש רק לחריטה הסופית ולגימור). סחטיין על הביצוע - לשמחתי יש לי לפחות שתי גרסאות של התוכניות, וב"ה כשתגיע הנסיכה החדשה אבנה לי אחת כזאת לקערת הסלט הראשונה... אבל הנסיכה מתעכבת
Re: צלחות לשבת
הדבר היחיד שעולה במוחי, ונראה לי שיעזור זה לחפש בחנויות לציוד משרדי את התחתיות של כסאות מגומי (מהסוג הישן), אם אינני טועה הם חרוטיים בדרך כלל. יכול להיות שתצטרך למלא אותם במשהו כי החור גדול מדי, ותמיד אפשר לחרוט אותם לצורה המועדפת ושוב תודה... מתי אתה מעלה את התמונות (כולן) לגלריה? זה שווה שמירה לדורות הבאים!
18 הודעות
• עמוד 2 מתוך 2 • 1, 2
חזור אל חריטה, גילוף ופיסול בעץ מי מחוברמשתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־2 אורחים | |||||