האם אפשר להוסיף למחרטה קיימת (1.5 כ"ס) משנה מהירות.
לא נראה לי שאני צריך את הצג עם קריאת מהירות הסיבוב, אלא רק את היכולת להתחיל ממהירות איטית ולהגביר עם התקדמות העבודה.
אם כן - היכן קונים, מה בודקים וכל טיפ שתוכלו להוסיף - אשמח.
תודה
איל
אינוורטר למחרטה
8 הודעות
• עמוד 1 מתוך 1
אינוורטר למחרטההאם אפשר להוסיף למחרטה קיימת (1.5 כ"ס) משנה מהירות.
לא נראה לי שאני צריך את הצג עם קריאת מהירות הסיבוב, אלא רק את היכולת להתחיל ממהירות איטית ולהגביר עם התקדמות העבודה. אם כן - היכן קונים, מה בודקים וכל טיפ שתוכלו להוסיף - אשמח. תודה איל
Re: אינוורטר למחרטהאני חושב שרק מנוע תלת פאזי
יכול לעבוד עם אינוורטר
Re: אינוורטר למחרטהלמנוע חד פיזי זה מסובך ויקר.
קנה מנוע תלת פזי ומשנה תדר ופתרת לך את הנושא. חשוב לקנות את המשנה תדר אשר ניזון מ-220 ולוט אני מעריך + - 1000 שקלים
תודה מושיקאני חושב שאם כבר אני אבצע החלפת מנוע+ אינוורטר זה יקרה רק בשידרוג הבא.
חבל. שבוע טוב. איל.
Re: אינוורטר למחרטהתפנה ל:
http://www.gg.co.il/2010-07-07-05-57-06.html הם בזמנו עזרו לי מאוד, אני לא יודע אם יש להם מה שאתה מחפש ובתקציב (האם צריך או לא מנוע חדש וכו'), אבל הם יוכלו לייעץ לך בדיוק. תהיה מוכן עם הפרטים הטכניים של המנוע עד כמה שאתה יכול.
Re: תודה משה.שלום לכולם . בקשר למנוע חד פאזי הווסת הוא יותר פשוט וזול יותר אם המנוע עד 1.5 כ"ס העלות פחות מ 400 ש"ח מי שלא מסתדר שיפנה אלי . גם יש עוד שיטה בלי משנה תדר עם אס אס אר ופוטנציומיטר אבל מאבד קצת מהמומנט של המנוע
אהלן ווסאםברוך הבא.
אני אשמח אם תוכל לשלוח לינק או להסביר על המוצר שאתה מתכוון אליו. במקרה שלי - מנוע 1.5 כ"ס. בכל מצב - אני לא מתכנן לקנות עכשיו. החלטתי לקנות מקצוע חשמלי, וכרגע אני לא משקיע בשום דבר אחר. אבל תמיד טוב לפתוח ראש וללמוד מאחרים. תודה איל
8 הודעות
• עמוד 1 מתוך 1
חזור אל חריטה, גילוף ופיסול בעץ מי מחוברמשתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־3 אורחים | |||||