תודה , לא שכחתי
כל פעם הנסיעות שלי למרכז נדחות בגלל סיבות שונות.
אחרי ה-26 לדצמבר אהיה יותר חופשיה ויותר מודאגת (אמא פולניה) , הבת שלי טסה לניו-זילנד אוסטרליה ויהיו לי גם יותר שעות מכונית.
הקערות הראשונות מהמחרטה שלי
16 הודעות
• עמוד 2 מתוך 2 • 1, 2
Re: יפה יפה שאפותודה , לא שכחתי
כל פעם הנסיעות שלי למרכז נדחות בגלל סיבות שונות. אחרי ה-26 לדצמבר אהיה יותר חופשיה ויותר מודאגת (אמא פולניה) , הבת שלי טסה לניו-זילנד אוסטרליה ויהיו לי גם יותר שעות מכונית.
Re: אחלה ספתח למחרטה...טריק שלימד אותי חרט מנוסה:
להדביק את הכערה ללוח עץ שאותו לוח מחברים עם ברגים. את ההדבקה עושים עם דבק וניר עיתון בין שני חלקי העץ, ההפרדה יותר קלה?? ...וכמובן מלטשים את התחתית לאחר ההפרדה.
Re: אחלה ספתח למחרטה...שמעתי על כך, לא ניסיתי עדיין מכיוון שלא הייתה לי סבלנות לחכות.
כבר שאלתי בעבר את פיני היכן רוכשים סבלנות , הוא עדיין לא ענה לי. ואם כבר מדברים איפה הנגריה שלך ממוקמת בחיפה ? כבר פעמיים הייתי בחיפה בשבועיים האחרונים עם כמה חברה ואם היינו יודעים היכן אתה נמצא , היינו קופצים לביקור.
Re: אחלה ספתח למחרטה...דגנית, יופי של עבודות..עכשיו לא ישאר לך זמן לנגרות...
Re: יפה יפה שאפודגנית, את?
הרי את "משלנו", איך קרה שנדבקת? שיהיה בהצלחה - רק אל תזניחי את הנגרות. עכשיו בימי החורף יהיה כיף ליד המחרטה.
Re: חזקי ואמצי!את בדרך הנכונה. לגבי ברוש - מאד אוהב את העץ אבל הריח כל כך חזק.
גם שעה אחרי, השולחן כבר נקי והמחטרה מאופסנת, הבגדים הוחלפו ... ועדיין ריח הברוש חזק בנחיריים. נסי ותהני ...
16 הודעות
• עמוד 2 מתוך 2 • 1, 2
חזור אל חריטה, גילוף ופיסול בעץ מי מחוברמשתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־3 אורחים | |||||