חריטה וצריבה על עץ תפוז.
18 הודעות
• עמוד 2 מתוך 2 • 1, 2
Re: חריטה וצריבה על עץ תפוז.אכן עבודה מקסימה.
אשמח אם תוכלי לתאר את תהליך העבודה, האם את מציירת עם עיפרון ציור מקדים? אם כן אז איך מציירים על משטח מעוקל? בקיצור האירי את עיניי תודה
Re: חריטה וצריבה על עץ תפוז.יופי של עבודה ,אין ספק שזאת עבודה שלך,מקסים.
Re: חריטה וצריבה על עץ תפוז.כמו שנאמר כבר, מה זה משנה איזה עץ? איזה ריח? היכן הסיבים? אז על החריטה לא נדבר הפעם, מה שיש לנו, אלו ידיים של אומן מוכשר, או שיותר נכון אומנית מוכשרת. את הכובע כבר הסרתי.
Re: חריטה וצריבה על עץ תפוז.היי....
להלן תשובותי:- האם את מציירת עם עיפרון ציור מקדים? אכן. תמיד מציירים קודם, ולו רק למען הדיוק... אני קפדנית מאוד ביחס לאחידות, והנושא חשוב לי, ולא משנה כמה טוב אצייר ביד חופשית, העפרון נמצא קודם לצורב. אם כן אז איך מציירים על משטח מעוקל? השיטה שלי - להעתיק את הדוגמא על גבי נייר פרגמנט, שהינו כמעט שקוף, ל"פרק" את הדוגמא למקטעים, ואז להעתיק לפי הצורך. או - עם מספרים ליצור "פנסים" (כמו בתפירה...) במקומות שאפשר בדוגמא, ואז היא נפתחת לפי הצורך, וכך גם ההעתקה יותר נוחה... להשתמש תמיד בקופי שחור(!) משום שאינו מלכלך ומתפשט. אם העץ מתלכלך, עדיין מהקופי ניתן לנקות ע"י מגבונים. תודה על התגובה החמה, והמשך יום נפלא.
Re: חריטה וצריבה על עץ תפוז.תודה.
תודה לכולכם. כלום לא מובן מאיליו... גם החריטה, וגם הצריבה, ובעיקר התגובות הנפלאות שלכם. הכי חשוב, לאהוב את מה שעושים. זה הדרייב של כל העניין. המשך יום נפלא, לתוך הסופ"ש...
18 הודעות
• עמוד 2 מתוך 2 • 1, 2
חזור אל חריטה, גילוף ופיסול בעץ מי מחוברמשתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־3 אורחים | |||||