עבודות ביכורים + פינת חדר המלאכה
19 הודעות
• עמוד 2 מתוך 2 • 1, 2
Re: עבודות ביכורים + פינת חדר המלאכהמרשים
Re: עבודות ביכורים + פינת חדר המלאכהעכשיו ראיתי, בכתום, שזה כלי לשחמט.... נפלא!!!
סט שחמט שאני רוצה להכיןזה הסט שבכלל משך אותי לנושא החרטות, המלך אמור להיות 4 אינטש.. ואני מתכנן להתחיל להתאמן בקרוב.. אז כשתהיה התקדמות אעדכן..
ותודה
Re: עבודות ביכורים + פינת חדר המלאכהתודה מושיק על ההסברים והעזרה בנושא ההשחזה, היה ביקור נחמד מאוד ואשמח לבקר שוב מידי פעם
Re: עבודות ביכורים + פינת חדר המלאכהתודה רבה
Re: עבודות ביכורים + פינת חדר המלאכהמצטרף לכולם
ממש יפה ומיוחד, איזה עצים אלה? ואיך הפינת עבודה שלך כל כך נקייה? משה
Re: עבודות ביכורים + פינת חדר המלאכההצלחת \ קערה מעץ מהגוני - קוטר 27 ס"מ (היה קרש חיתוך אצל הורי וכבר עבר למחסן.. עכשיו מעמדו השתדרג)
הפמוט ממייפל (אני כמעט בטוח).. משאריות שאספתי מנגריה. בחדר בדיוק עשיתי קצת שינויים וייצבתי את הבסיס של המחרטה אז בסוף יפייפתי את החדר לקראת הצילום מצ"ב בעת העבודה על הצלחת.. המון נסורת..
Re: עבודות ביכורים + פינת חדר המלאכהעבודות יפות מאוד
הצלחת עלתה על כולנה...
Re: סט שחמט שאני רוצה להכין
הרשה לי לצרף את ברכותי על התחביב החדש והממכר שמצאת לעצמך, מצחיק אבל בדיוק מאותה סיבה גם אני הגעתי אליו, אבל נראה לי שאת סט השחמט שלך תייצר יותר מהר ממני (אני עוד לא עשיתי את זה העבודות נראות נהדר, וגם בחרת סט יפה לעצמך, אחד היפים יותר שיש! הרבה הנאה והצלחה!
19 הודעות
• עמוד 2 מתוך 2 • 1, 2
חזור אל חריטה, גילוף ופיסול בעץ מי מחוברמשתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד | |||||