שלום !
ברשותי דרמל של וולף עם צינור גמיש אך ללא דוושה , ברצוני לשדרג את החוויה לדרמל עם דוושה ....מתלבט בין הדרמל המקורי 9100 לבין מנועי צורפות (האם חזקים כמו הדרמל - 300W ?) או אם למישהו יש רעיון אחר למכשיר עם דוושה וצינור ..אשמח
תודה !
דרמל או מנוע צורפות ?
6 הודעות
• עמוד 1 מתוך 1
דרמל או מנוע צורפות ?שלום !
ברשותי דרמל של וולף עם צינור גמיש אך ללא דוושה , ברצוני לשדרג את החוויה לדרמל עם דוושה ....מתלבט בין הדרמל המקורי 9100 לבין מנועי צורפות (האם חזקים כמו הדרמל - 300W ?) או אם למישהו יש רעיון אחר למכשיר עם דוושה וצינור ..אשמח תודה !
Re: דרמל או מנוע צורפות ?אני לא מכיר את הדרמל טוב אבל נדמה שיש לו פותר המאפשר השימוש בכלים עם קוטר ציר משתנה .במנוע צורפות אפשר להשתמש רק בקוטר אתד וכל הכלים שלו הם בקוטר ציר 2.2 ממ .
Re: דרמל או מנוע צורפות ?גם לי יש את המכשיר של וולף. קנה דוושת מפסק בכל עסק לסיטונאות חשמל ותוכל להפעיל עם הרגל. עדין לא תוכל לשלוט במהירות אלא באמצעות הכתתור שעל המכשיר.
Re: דרמל או מנוע צורפות ?המכשירים של FOREDOM הם מעולים
יש בארהב המון יד שניה בEBAY אפשר גם למצוא 230V צריך לשים לב לשיטה בא אתה רוצה לשים את הביטים יש מספר שיטות שהם שונות בעיקר במהירות ההחלפה ובקוטר המכסימלי של הצוואר. אני משתמש בפוטר קטן עם מפתח (כמו במקדחה) ההבדלים במחירים זה לפי העוצמה של המנוע הם מותאמים לגמרי לדרמל הנה דוגמא: http://www.ebay.com/itm/FOREDOM-K-5240- ... 41656a65b1
Re: דרמל או מנוע צורפות ?המכשיר של דרמל אינו מיועד לעבודה ממושכת !! מקסימום רבע שעה , מכשיר הצורפות מיועד לכך , וטעה ידידי שכתב כי עובד עם קוטר אחד בלבד , ניתן לקנות ראש עם תפסנית קטנה כמו במקדחה
6 הודעות
• עמוד 1 מתוך 1
חזור אל חריטה, גילוף ופיסול בעץ מי מחוברמשתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו־2 אורחים | |||||