בכייף!
כי - הצריבה/קעקועי עץ - והעצים הם אהבת חיי.
טעימונת קטנה.... למי שמכיר, זוכר, ומי שלא - נעים מאוד, ושנה אזרחית חדשה, טובה לכולנו.
שלום, אני כאן בעניין צריבה.......אם מישו צריך מידע, עזרה...
7 הודעות
• עמוד 1 מתוך 1
שלום, אני כאן בעניין צריבה.......אם מישו צריך מידע, עזרה...בכייף!
כי - הצריבה/קעקועי עץ - והעצים הם אהבת חיי. טעימונת קטנה.... למי שמכיר, זוכר, ומי שלא - נעים מאוד, ושנה אזרחית חדשה, טובה לכולנו.
Re: שלום, אני כאן בעניין צריבה.......אם מישו צריך מידע, עזרהממש מקסים, נשמח לשמוע קצת יותר עליך...
Re: שלום, אני כאן בעניין צריבה.......אם מישו צריך מידע, עזרהתודה!
הבנתי את השירשור עובד כאן....... ותודה על התגובה. האם ניתן להצמיד את ההודעות? בכל מקרה, שמי שרית. ואני צורבת כ- 10 שנים, בטכניקה שאני פיתחתי. ברשותי כ- 5 סוגי צורבים, חלקם מהארץ, וחלקם מחו"ל, החל מהצורב הפשוט ביותר, ועד המתקדם והיקר ביותר. באתר מאמרים (http://www.articles.co.il/#) העליתי מספר מאמרים, העוזרים למי שמתחיל לצרוב את הדרך, השיטות הטובות והקצרות ביותר להצליח בתחום נפלא זה. אין ספק, שהעץ, על כל תחומיו יכול להכיל אמנות מסוג זה, לשתף אותו, ולחבור לו בכל צורה שיוחלט. אמנות מסוג זה מתאימה לגילאי 12 ועד 80, ואפילו אם היד לא יציבה, יש דרך לייצב אותה. בכל מקרה, לא אני המצאתי את הגלגל, והשיטה שאני צורבת, מכונה בפי "קעקועי עץ", שלהפליא, מאוד מזכירה את הקעקועים הנפלאים שעושים על גוף האדם. ערב נפלא לכם, וכמובן, שנה אזרחית נפלאה, פוריה ומשובחת. שרית.
Re: שלום, אני כאן בעניין צריבה.......אם מישו צריך מידע, עזרהשלום שרית אני מעוניין להכנס לענייני הצריבה ( קניתי כבר צורב) והייתי שמח אם תוכלי לפרסם או לקשר אותי לטיפים/פרוייקטים/שיטות למתחילים.
לא הצלחתי למצוא את המאמרים שלך באתר articels תודה מראש!
Re: שלום, אני כאן בעניין צריבה.......אם מישו צריך מידע, עזרהשלום, אהבתי מאוד את העבודות. ממש מרשים. גם התחלתי לצרוב מזה שנה ונהנה מכל רגע. אני עובד כרגע על צריבה גדולה (רוחב של 3 ס"מ) ואשמח לשמוע האם יש דרך לצרוב בעובי כזה או שפשוט צריך לעבוד במשך זמן רב?
Re: שלום, אני כאן בעניין צריבה.......אם מישו צריך מידע, עזרהשלום, וחג שמח... וכמובן, סליחה על איחור במתן התשובה...
להלן הדרך אל המאמרים שלי:= (כמובן, באתר מאמרים) פנאי ותחביבים==>חוגים = ושם תמצא את המאמרים, או אם תקליד את שמי :- שרית צור, יעלו לך מספר לא מבוטל של מאמרים. אשמח לדעתך, לאחר הקריאה, וכמובן, אם הם עזרו לך. בכל מקרה, אני תמיד לרשות כל מי שצריך עזרה/תמיכה בנושא. בהצלחה, וחג שמח. שרית.
Re: שלום, אני כאן בעניין צריבה.......אם מישו צריך מידע, עזרההיי..
תודה שפנית אלי בשאלות. לא הבנתי כל כך את שאלתך לגבי העובי. אשמח לקבל צילום על מנת להבהיר.... בכל מקרה, עובי העץ אינו מהווה מכשול בצריבה.... חג שמח, וסליחה על איחור במתן התשובה. שרית.
7 הודעות
• עמוד 1 מתוך 1
חזור אל חריטה, גילוף ופיסול בעץ מי מחוברמשתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־2 אורחים | |||||