יש עניין?
[לסיבוך העניין, יצא לא מזמן Anchorseal 2, אבל אין לי עליו כרגע המלצות]
רכישה מרוכזת של anchorseal
7 הודעות
• עמוד 1 מתוך 1
רכישה מרוכזת של anchorsealלקוראי פורומים דוברי אנגלית השם הזה בטח מוכר. זהו החומר המוביל בארה"ב ובקנדה לאטימת עצים כרותים. אם אתה משיג מדי פעם עצים כרותים ורוצה למנוע סדיקת קצה (לא ב100% מהמקרים אבל קרוב) זה החומר המומלץ על ידי רבים. בניגוד לצבע מים שהוא אמולסיה של שרף אקרילי או פוליאורתני, צבע זה הוא אמולסיה של שעווה ממש (כלומר טיפות שעווה זעירות מרחפות במים). בארה"ב ליטר נמכר ב-11 עד 15 דולר, וגלון (כמעט 4 ליטר) בסביבות 20 דולר. זה לפני הובלה. אלא אם מישהו יכול לאתר חומר דומה בארץ, אני חושב לייבא חבית של 19 ליטר ולפזר בין המעוניינים. אני בודק כרגע עלויות (ייבוא צבע דורש מס או רק מע"מ?) וחושב כיצד להשיג 19 אריזות נקיות וריקות של ליטר.
יש עניין? [לסיבוך העניין, יצא לא מזמן Anchorseal 2, אבל אין לי עליו כרגע המלצות]
Re: רכישה מרוכזת של anchorsealמקס, אולי כדאי גם לפרט כמה נדרש בשביל לאטום גזע.
לצורך החישוב בהנחה של אריזה די דומה לנפח, אז ליטר זה 1000 סמ"ק שזה 10 ס"מ על 10 על 10 פעם אחרונה שבדקתי, להביא קוב (1 מטר בריבוע - 1000 ליטר) עלה 250 דולר בערך - המחירים עלו מאז. לא מאמין שיהיו מיסים מיוחדים (למעט מע"מ), וגם החומר הוא לא בעייתי, אבל אני מאמין שיהיה צורך באיזה מסמך להיתר יבוא. לגבי אריזות ריקות של ליטר, זה לא בעיה - אח שלי בזמנו קנה כשהיו לו עיזים מכלי פלסטיק לחלב ברמת הגיינה לאוכל - אני לא זוכר את המחיר אבל לא מדובר ביותר משקל שתיים לאריזה (כולל פקק) - אולי פחות. כמובן שזה עולה כשהכמות קטנה - אבל בשביל זה המציאו בקבוקי משקה קל ריקים (משומשים). אם אתה ממש מקפיד אז יש כוסות מדידה בשביל לדייק לרמת ה"ליטר" ההודעה מיועדת לאינפורמציה בלבד - אני לא מעוניין להצטרף להזמנה...
Re: שקופים ואטומיםhttp://www.ysr.co.il/site.php?instance_ ... how&id=129
יש לך משחה שתציל עץ שהתייבש...? (עדיין נטוע) בהצלחה!
Re: שקופים ואטומים - לא בדיוקבקבוק שתיה או אלו באתר אינם מתאימים. צריך שיהיה פתח שיתיר כניסה נוחה של מברשת סבירה (צול).
לגבי המשחה - מדובר בצבע לאיטום עצים כרותים כנגד הסדקות עד מועד החריטה, לא משחה להחזרת לחות לעץ יבש. מי שחורט עץ"ירוק" יודע תוך זמן קצר במה מדובר.
Re: רכישה מרוכזת של anchorsealהכיסוי לפי האתר הוא 2.5 מ"ר לליטר אבל זה לא נותן יותר מדי מידע למשתמש כי קשה להעריך כמה מ"ר כוסו וגם נדרשים. דליליות הצבע דומה לצבע רגיל ומיישמים בנדיבות שכבה או שתיים. לכן, בד"כ קונים ליטר ואז רואים אם הוא הספיק לחודש או יותר ומעריכים כדאיות.
נפח - ציינתי שאני מתכוון להביא חבית של 19 ליטר ולא קוב. לא אזדקק לאישור יבוא בנפח כזה. זו לא כמות מסחרית. פרטים נוספים כאן: http://www.uccoatings.com/files/Attachm ... nglish.pdf
Re: שקופים ואטומים - בדיוקאני מבקש מחילה על כי התלוצצתי.. אני מכיר היטב את בעיית העץ הירוק. אבל כתוצאה ממכת החום באוגוסט ועצלנות ההשקיה שלי מתו שני עצי הדר, ובניסיון להחיותם קיצצתי את הענפים עד הגזע, וחיפשתי מה שהוא למרוח בעיקר למנוע חדירת מזיקים וכו'.
בעניין האריזה, קוטרו של המכסה קובע אם המיכל נקרא בקבוק או צנצנת, אצל החברה האלה יש את כל סוגי האריזות, יש אחד עם מבחר ענק ברחוב החשמל בת"א איני זוכר את השם. אבל מתחושה נראה לי שכדאי לארוז את זה בפחיות צבע עם מכסה לחץ אטום, וגם את אלו יש להשיג בקיבוץ גבעת חיים ובעוד מקומות. לגבי היבוא, גם אם לא מדובר בכמות מסחרית אתה צריך להשיג מהמוכר מסמך שנקרא MSDS שיצורף למסמכי המשלוח המשלוח, בהצלחה
Re: רכישה מרוכזת של anchorsealאני אשמח לרכוש ליטר או שניים כמה זה ייצא בסוף?
7 הודעות
• עמוד 1 מתוך 1
חזור אל חריטה, גילוף ופיסול בעץ מי מחוברמשתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד | |||||