זהוי גזע עץ
6 הודעות
• עמוד 1 מתוך 1
זהוי גזע עץגזע עץ יבש שאני מנסה לחרוט גורם לי צרות צרורות-מקהה את המפסלות בקצב רצחני.האם מישהו יודע לזהות את העץ?
Re: זהוי גזע עץנראה לי על פי המרקם שמדובר בפיקוס, אך בהחלט יתכן שמדובר בעץ אחר.. התוצאה של שחיקת המפסלות יכולה לנבוע משימוש לא נכון בהן.. ממליץ לך לצפות בסרטוני חריטה באינטרנט. ולשים לב לזיות המפסלות השונות.ולדרך השימוש בהן. אם אתה מאיזור חיפה. צור איתי קשר ואנסה לסייע לך. אביחי 0523297860. להשתמע
Re: זהוי גזע עץשלום
לפי הצבע והמירקם נידמה לי אבוקדו. עם צורב לך בעינים בזמן חריטה אז זה בטוח אבוקדו ביי
Re: זהוי גזע עץדווקא אבוקדו הוא עץ יחסית רך,
קשה לי להאמין שהוא מקהה מפסלות. בכל מקרה לא כל העצים מתאימים לחריטה יכול להיות שבחרת בסוגד לא מתאים לפי דעתי אל תילחם עם העץ כי זו לא עבודה נכונה. פשוט תחליף את הגזע.
Re: זהוי גזע עץאני לא יודע איזה עץ זה אבל זה שהוא מקהה את המפסלות לא אומר שאתה לא עובד נכון יש סוגי עצים כמו אקליפטוס שעשירים בסיליקה או עצים עם פטריות שמיצרות מינרלים הגורמים לבלאי מהיר יותר של המפסלות .
פשוט לעבוד לאט עם המפסלות המסיביות שלך ולחדד אותן כל הזמן
פתרון הבעיהלאחר התיעצות עם מספר חברים,חושבני כי העץ הוא פיקוס.
חבר יעץ לי לטבול את החלק בתמיסת מים וסבון למשך 24 שעות. רעיון אדיר!!!!!!!!!!! בהתחלה חשבתי שהוא צוחק מכיון שבצורה זו אני מוריד את העור הקשה מכפות הרגלים בימי הקיץ. במהלך היום נוכחתי לדעת עד כמה הרעיון אדיר, השתמשתי רק במים. כדי להמנע ממצב בו החלק יהיה ספוג במים בסוף התהליך,דבר שיצריך חודשי יבוש ארוכים,עטפתי את החלק בסמרטוט רטוב באזור אותו רציתי לעבד למשך שעתיים,ואחר כך עיבדתי את אותו אזור. העיבוד היה קל כמו חיתוך בחמאה. חזרתי על הפעולה מספר פעמים ובינתיים הכל מתקדם שפיר(אבל בקצב איטי). שוב תודה לכם נל המגיבים צביקה
6 הודעות
• עמוד 1 מתוך 1
חזור אל חריטה, גילוף ופיסול בעץ מי מחוברמשתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־3 אורחים | |||||