שלום לכולם
תוצאה סופית של הרעיון להוציא קערה מתוך קערה גודל 40 ס"מ על 15
פיקן משולב סיגמטים
ביי
תוצאה סופית
4 הודעות
• עמוד 1 מתוך 1
תוצאה סופיתשלום לכולם
תוצאה סופית של הרעיון להוציא קערה מתוך קערה גודל 40 ס"מ על 15 פיקן משולב סיגמטים ביי
Re: תוצאה סופיתישראל,
יצא מאוד יפה! שתי ביקורות קטנות (כי כאמור זה נראה טוב מאוד) 1. בחלק התחתון יש חלוקה מאוד יפה של מרכז גזע באמצע - עם צבע יפהפה, לדעתי הקערה הייתה נראית יותר טוב אם היית מככן אותו שיחבר בין אותו הקטע בקערה העליונה (יש שם שתי איזורים של מרכז הגזע - ואז זה היה נראה המשכי במקום שיהיה קטוע). 2. צריך להשתפר בקישורי ההדבקה, הקוים של הדבק ממש נראים לעין (בחיבור בין הטבעות, הטבעת של הסגמנט דוקא מודבקת יפה מאוד). אולי זה בגלל קליבה לא מספיק חזקה... שווה לבנות מתקן פרס קטן שיתן את הלחץ לכל רוחב הקערה... ושוב בסה"כ מאוד יפה! וגם שיומש בטכניקה חדשה זה מאוד מרשים לקערה ראשונה.
Re: תוצאה סופיתשלום
מרוב כלים לא נשאר לי מקום לעמוד במחסן. היתה צריך לראות איך עשיתי את הסיגמנטים. חתכתי אותם ביד חופשית במשור סרט וליטשטי על על המחרטה יש לי עיגול של 20ס"מ בערך מדיקט סנביץ עלוו עם סקוטץ אני שם ניר לטש. וכמובן יש לי פלטה שבאה על תומך המפסלות את החתיכות סיגמטים לא מדדתי הכל בעין חופשית ביי
Re: תוצאה סופיתמקורי ויפה
4 הודעות
• עמוד 1 מתוך 1
חזור אל חריטה, גילוף ופיסול בעץ מי מחוברמשתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־2 אורחים | |||||