שלום. שאלה לגבי עצי זית..
7 הודעות
• עמוד 1 מתוך 1
שלום. שאלה לגבי עצי זית..שלום. מישהו יודע היכן ניתן להשיג ענפים בקוטר 3 ס"מ בערך של עץ זית???
Re: שלום. שאלה לגבי עצי זית..יהודה.
קודם כל תודה על הנכונות לעזור. דבר שני.. מאיפה אתה? צפון? מרכז?
Re: שלום. שאלה לגבי עצי זית..שלום סיוון. במקרה אתמול יצא לי לראשונה לעבוד קצת עם חתיכת זית והאמת שענף בקוטר 3 ס"מ הוא קצת חסר אופי של זית. בשביל לקבל את הצבע והדוגמאות המעניינות של העץ את צריכה ענף של בערך 5-6 ס"מ. הס"מ שניים החיצוניים בענף הם בהירים, רכים מאוד וחסרים את האופי של העץ (אפילו הריח משתנה בעומק העץ
Re: שלום. שאלה לגבי עצי זית..תודה על הייעוץ.
אבל אני באמת צריך עצים בקוטר 2.5- 3.5 ס"מ. לא יותר ולא פחות. עצי זית מנסיוני עדיין לא יפים מאוד בקוטר הזה, אך משרתים את מטרתי. אם אתה יודע איפה אפשר להשיג עצים כאלה אשמח אם תפנה אותי. (בקוטר הזה, יבואו בחשבון עצים אחרים, לא רק זית. למרות שאני מעדיף זית). תודה.
Re: ֳ¹ֳ¬ֳ¥ֳ. ֳ¹ֳ ֳ¬ֳ₪ ֳ¬ֳ¢ֳ¡ֳ© ֳ²ֳ¶ֳ© ֳ¦ֳ©ֳ÷..ֳ¬ֳ ֳ©ֳ¦ֳ¥ ֳ®ֳ¨ֳ¸ֳ₪ ֳ ֳ÷ ֳ¶ֳ¸ֳ©ֳ«ֳ₪ ֳ ֳ÷ ֳ₪ֳ²ֳ°ֳ´ֳ©ֳ?
ֳ®ֳ«ֳ©ֳ¥ֳ¯ ֳ¹ֳ®ֳ°ֳ±ֳ©ֳ¥ֳ°ֳ©, ֳ ֳ ֳ¨ֳ¥ֳ¡ ֳ¬ֳ× ֳ¢ֳ ֳ²ֳ°ֳ´ֳ©ֳ ֳ¬ֳ§ֳ©ֳ, ֳ´ֳ¹ֳ¥ֳ¨ ֳ÷ֳ²ֳ¹ֳ© ֳ±ֳ©ֳ¡ֳ¥ֳ¡ ֳ¡ֳ²ֳ©ֳ¸, ֳ¥ֳ÷ֳ®ֳ¶ֳ ֳ© ֳ¡ֳ¨ֳ¥ֳ§ ֳ®ֳ·ֳ¥ֳ ֳ¹ֳ¢ֳ¦ֳ®ֳ¥ ֳ²ֳµ ֳ¦ֳ©ֳ÷ ֳ¥ֳ₪ֳ¹ֳ ֳ©ֳ¸ֳ¥ ֳ ֳ÷ ֳ²ֳ°ֳ´ֳ©ֳ¥ ֳ«ֳ®ֳ«ֳ¹ֳ¥ֳ¬ ֳ¬ֳ₪ֳ¥ֳ¬ֳ«ֳ© ֳ£ֳ¸ֳ×, ֳ¡ֳ´ֳ¸ֳ¨ ֳ¡ֳ÷ֳ·ֳ¥ֳ´ֳ÷ ֳ÷ֳ§ֳ©ֳ¬ֳ÷ ֳ₪ֳ·ֳ©ֳµ, <ֳ¥ֳ¡ֳ®ֳ©ֳ¥ֳ§ֳ£ ֳ¡ֳ©ֳ®ֳ© ֳ¢ֳ©ֳ¦ֳ¥ֳ ֳ¥ֳ´ֳ©ֳ°ֳ¥ֳ© ֳ¢ֳ¦ֳ ֳ¡ֳ²ֳ¸ֳ©ֳ ֳ®ֳ±ֳ¥ֳ©ֳ©ֳ®ֳ¥ֳ÷> ֳ ֳ¢ֳ¡ ֳ¡ֳ¸ֳ¥ֳ¡ ֳ₪ֳ®ֳ¥ֳ¹ֳ¡ֳ©ֳ ֳ©ֳ¹ֳ°ֳ ֳ°ֳ¨ֳ©ֳ²ֳ¥ֳ÷ ֳ¹ֳ¬ ֳ²ֳ¶ֳ© ֳ¦ֳ©ֳ÷ ֳ¥ֳ¡ֳ£"ֳ« ֳ₪ֳ¢ֳ¦ֳ ֳ¬ֳ ֳ°ֳ ֳ±ֳ³ ֳ¡ֳ÷ֳ£ֳ©ֳ¸ֳ¥ֳ÷, ֳ ֳ¦...ֳ´ֳ¹ֳ¥ֳ¨ ֳ¬ֳ£ֳ´ֳ¥ֳ· ֳ¡ֳ£ֳ¬ֳ÷ ֳ₪ֳ±ֳ®ֳ¥ֳ«ֳ₪ <ֳ¬ֳ₪ֳ¦ֳ₪ֳ¸ ֳ®ֳ₪ֳ«ֳ¬ֳ¡...> ֳ¥ֳ¬ֳ¡ֳ¸ֳ¸ ֳ ֳ ֳ ֳ´ֳ¹ֳ¸ ֳ¬ֳ·ֳ§ֳ÷, ֳ®ֳ¯ ֳ₪ֳ±ֳ÷ֳ... ֳ¡ֳ¹ֳ®ֳ§ֳ₪ ֳ©ֳ ֳ´ֳ¹ֳ¸ֳ¥ ֳ¬ֳ× !
7 הודעות
• עמוד 1 מתוך 1
חזור אל חריטה, גילוף ופיסול בעץ מי מחוברמשתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד | |||||