שלום מאמון,
אני מעוניין לצבוע ארון אמבטיה בצביעה אטומה.
הארון בנוי מעץ אורן, עץ סנדביץ למילוי (החזית שלו) וגם קנטים של סנדביץ.
כולם פונים לחזית.
מהו התהליך שאני צריך ליישם ?
תודה
צביעה אטומה
4 הודעות
• עמוד 1 מתוך 1
צביעה אטומהשלום מאמון,
אני מעוניין לצבוע ארון אמבטיה בצביעה אטומה. הארון בנוי מעץ אורן, עץ סנדביץ למילוי (החזית שלו) וגם קנטים של סנדביץ. כולם פונים לחזית. מהו התהליך שאני צריך ליישם ? תודה
Re: צביעה אטומהאם הבנתי נכון
בנית ארון מעץ אורן וסנדוויץ? ואתה רוצה לצבוע את זה באטום? והשאלה נשאלת כאשר התהליך בסוף יהי אותו דבר פחות או יותר , והשאלה יש אמצעי התזה? ורמת גימור דרושה? האם אתה רוצה שהצבע יהי בחלקות של צבע מהתנור (כך קוראים לזה -- או שלייף לק) או שסימני מברשת לא מפריעים לך... כאשר אתה נמצא עם אקדח התזה אז אפשר לעשות צבע פוליטריני דו רכיבי מקצועי ולקבל תוצאות ברמה.. כאשר אתה מעוניין בהברשה אפשר לעשות פוליאור בשלוש שכבות או על בסיס מים או על בסיס טרמפנטיין הכול תלוי ברצון שלך ... והתהליך הוא: 1. מילוי סדקים נקעים בעץ ובורות - כאשר משתמשים בשפכטל פוליסטר דו רכיבי לפולטריין דו רכיבי ושפכטל PVA לעץ לבן לפוליאור 2. משייפים חלק את כול העץ עם השפכטל עד נייר 120 3. צובעים שכבה של הצבע \ יסוד מתאים 4. מילוי סדקים נוספים שתצצים ושיוף עם נייר 320 לחלקות מקסימלית בלי לחדור את שכבת הצבע ( זה יקרה בה ושם - לא להתרגש - אבל שלא יקרה בכול הפרויקט) 5. צובעים שכבה נוספת - ומסתפקים או ממשיכים ומשייפים עם נייר 320 תוך מילוי סדקים ונקעים שברחו לנו (להשתדל שזה לא יקרה) 6. לצבוע שכבה אחרונה יפה הרחק מאבק ולתת לה את הזמן המלא ליבוש יש לשים לב לתהליכי יבוש ולשים לב לזמני יבוש
Re: צביעה אטומהראשית תודה !!
קיבלתי מתנה מרסס חשמלי, ואני רוצה לנסות אותו. לא בטוח אם הוא תחת הגדרה של התזה "אמיתית", אבל הבנתי בגדול שהתהליך הוא זהה, רק רמת הגימור בסוף היא שמשתנה. האם צביעת הקנטים של הסנדביץ זהה לתהליך צביעת הסנדביץ עצמו (קנט שותה יותר) ? דבר נוסף, ראיתי שאתה ממליץ על אפריים צבעים. האם הם מוכרים גם צבע בכמויות נורמליות לחובבים, או רק בכדים של 18 ליטר ?
Re: צביעה אטומהחברות צבע מקצועניות מוכרות ב 5 ליטר ביסודים ובליטרים בודדים בדברים מסויימים בלבד
חברות גדולות (טמבור \ נירלט) מוכרים גם בליטר בודדים ביסוד בגימורים לכולם יש כמעט אותו חומר הקנט שותה יותר תרסס עם המרסס מים אם הוא יתיז אותם על זכוכית בשכבה אחידה אז הוא בסדר
4 הודעות
• עמוד 1 מתוך 1
מי מחוברמשתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־12 אורחים | |||||