היי,
מצאתי את הראוטר הנ"ל בחנות תיקונים לציוד. הוא מגיע עם ה Plung base אבל כנראה ללא ה Fixed base וכנראה ללא ה Guide. (אבל עם המתאמים)
הם רוצים עליו 500 שקל אם כי כנראה אפשר להוריד אותם קצת. ראיתי שיש שמוכרים אותו בסביבות 600 באינטרנט, מה שנראה זול אבל לפי ביקורות באינטרנט זה מוצר לא רע.
האם הייתם ממליצים על מוצר זה? מעולם לא עבדתי עם רוטר אבל אני משער שהגיע הזמן ללמוד. הכוונה לעבוד איתו ראשית ידנית ובשלב מאוחר יותר אולי לחבר לשולחן. כחובבן אני לא מתכוון לעבוד איתו לעיתים קרובות מדי (כל פרוייקט לוקח חודשים) ולא קריטי לי עם העבודה איתו טיפה יותר איטית (אבל הדיוק חשוב....).
בזמן הקרוב/רחוק יש לי צורך ברוטר ע"מ לבצע מסילות לארונות (סנדוויץ) וכן להוציא חומר בכמות לא קטנה של אקליפטוס (משהו חד פעמי שלא מפריע לי שיקח זמן עקב "חלשה" של הרוטר).
בקיצור - אשמח לחוו"ד על המוצר הנ"ל? האם שווה לקנות אצל השיפוצניק (בהנחה שיתן מחיר טוב)? ואם לא אז המלצות לרוטר במחיר של פחות מ 1000 שקל (משומש או חדש, בארץ או אנגליה). אם כמובן הטווח הנ"ל נמוך בשביל רוטר סביר אז אחכה טיפה.... (אני לא רואה את עצמי מוציא 2500 שקל על רוטר בקרוב)
תודה
ליאור