אבל תגובות הילדים היו כאלה שהיה שווה לעבור את מסכת הייסורים
חדר הילדים החדש שלנו - תם ונשלם
16 הודעות
• עמוד 1 מתוך 2 • 1, 2
חדר הילדים החדש שלנו - תם ונשלםהפרוייקט חיסל אותי סופית... וגזרתי על עצמי שבועיים גמילה מנסורת חחחחחחחח
אבל תגובות הילדים היו כאלה שהיה שווה לעבור את מסכת הייסורים
Re: חדר הילדים החדש שלנו - תם ונשלםהראל, יצא מקסים. יופי של עבודה..התאומים החליטו מי באוטו, ומי בטירה.. או שיעשו תורנות..?
Re: חדר הילדים החדש שלנו - תם ונשלםחן חן אביחי.
אנחנו כבר למודי קרבות... את ההחלטות מי למעלה מי למטה ומי בוחר איזו צורה של מיטה (ברשת יש אינסוף רעיונות) קיבלנו הרבה לפני חיתוך הלוח הראשון. הילדים הוחתמו על חוזה אחיד בו סעיף של התחייבות בלתי חוזרת ויצאנו לדרך. הבטחתי להם שעד שהם הולכים לגן החדש יהיו להם מיטות של ילדים גדולים ולכן את הפרוייקט עשינו בחופש הגדול שהם מלווים אותו מהבחירה של התמונות ברשת, קניית החומרים, חיתוך וצבע. בכל שלב הם לקחו חלק ואני באמת גאה בהם בתמונה זו הטירה האורגינאלית כפי שנמכרת בארה"ב. המקס הוא מקס אחר ככל הנראה
Re: איזה צבע השתמשת?תודה איש.... האמת שכל היום צבעתי וחשבתי עליך...שתהייה בריא איך אתה מסוגל??? חחחחחחח
הצבעים הם צבעי סופרקריל של טמבור ממכונת גיוון. השחור של הגלגלים והחלונות של המכונית זה צבע אקריליק פשוט של אמריקאנה זה שנמכר בבקבוקים קטנים בכל חנויות היצירה בשקלים אחדים. הלכה זה הידרו קליר של רונסיל (יבוא של יעקובי) על בסיס מים.
Re: חדר הילדים החדש שלנו - תם ונשלםסחתן, יצא ממש יפה
כל הכבוד
Re: אודי יקירי. הסיבה לאי פירגון אינה עניין של כאבפשוט ישנה הוראה של מן דהו שלא לפרגן לי או לך.
עכשיו לך תסביר למשה אשל למה אני לא מעלה גלריה לאתר.
16 הודעות
• עמוד 1 מתוך 2 • 1, 2
מי מחוברמשתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־6 אורחים | |||||