רצוי באזור השרון, אבל אני יכול להגיע גם רחוק יותר...
אני צריך רק את הספוג, עובי 80 או 100 ממ ללא כיסוי כלשהוא.
תודה למשיבים
היכן ניתן להשיג מזרון ספוג חתוך לפי מידה
7 הודעות
• עמוד 1 מתוך 1
היכן ניתן להשיג מזרון ספוג חתוך לפי מידהרצוי באזור השרון, אבל אני יכול להגיע גם רחוק יותר...
אני צריך רק את הספוג, עובי 80 או 100 ממ ללא כיסוי כלשהוא. תודה למשיבים
Re: היכן ניתן להשיג מזרון ספוג חתוך לפי מידהאולימפיה באזור תעשיה בכפ"ס
מוכרים מזרון עפ"י עובי, אורך ורוחב. יכול להיות שינסו למכור לך במידות סטנדרטיות - תתקעש !! 097664412
Re: היכן ניתן להשיג מזרון ספוג חתוך לפי מידההיי
זה תלוי באיזה גודל אתה צריך את הספוג , אם זה משהו קטן ולא ממש בגודל של מזרן רגיל אתה יכול לחפש בדרום תל אביב בלילה יש שם יופי של מציאות גם ספוג וגם עץ חינם אין כסף אם אתה צריך את זה בגודל של מזרן תצטרך להגיע לשם ביום ולקנות
Re: היכן ניתן להשיג מזרון ספוג חתוך לפי מידהמושון,
איפה בדרום ת"א אתה מוצא עץ בחינם? תהיה יותר מדוייק. תודה. "כישלון הוא רק הזדמנות להתחיל מחדש בדרך נבונה יותר"
Re: היכן ניתן להשיג מזרון ספוג חתוך לפי מידההיי דניאל,
צודק מושון, ליד נגריות שבסוף היום מוציאות לפח את השאריות אפשר למצוא הכל מהכל כמעט, בתנאי שמשאית אגף התברואה של עיריית ת"א לא מקדימה אותך... עץ מלא בעייתי יותר אבל סיבית וMDF בעיקר במקומות שמייצרים ריהוט משרדי - בכמויות של 1/4 ו-1/2 פלטות. הנה 2 דוגמאות לארונות שיוצרו בשיטה הזו בעלות - 0 ש"ח. יש עוד דוגמאות אמר מי שאמר.. זבל של איש אחד הוא זהב של איש אחר...חחחחח
Re: היכן ניתן להשיג מזרון ספוג חתוך לפי מידהכאן ערימת הזבל האחרונה שלי
לפני ואחרי הפירוק אני יודע בדיוק מה אעשה בזה... אלא אם אקבל רעיונות נוספים/אחרים
Re: היכן ניתן להשיג מזרון ספוג חתוך לפי מידההיי דניאל , כתובת מדוייקת לצערי אין לי
ישנו מתחם של מספר נגריות בין דרך שלמה לרחוב אילת , די קרוב למרכז רפואי יפו. בכל מקרה שווה לקפוץ לא בסופי שבוע כי באמת מפנים שם את האשפה(זהב בשבילינו ) אני קופץ לשם כנראה ביום שני הקרוב אם אתה רוצה להצטרף אז בכיף . משה 050-7364027
7 הודעות
• עמוד 1 מתוך 1
מי מחוברמשתמשים הגולשים בפורום זה: Bing [Bot], Google [Bot] ו־6 אורחים | |||||