חובבי נגרות ואומנות העץ

ללמוד, להבין ולקדם את אומנות עבודת העץ, נגרות, גלוף, חריטה ופיסול בישראל

הדגמה חיה ביום שני הקרוב!!!

זה המקום לספר מה ניגרתם היום, לתעד את הפרויקטים שלכם, לשאול שאלות ולקבל תשובות.

הדגמה חיה ביום שני הקרוב!!!

הודעהעל ידי Moshe Eshel » 11 ינואר 2008, 17:07

שלום לכולם בתאריך 14.1 (ביום שני הקרוב), ידגים דייל לרסן (Dale Larson) את יכולותיו במשך יום שלם בסדנא של אלי אביסרה במושב אורה בהרי ירושלים.

הסדנא תיפתח בשעה 8:30 בבוקר ותימשך כל היום, דייל ידגים את תהליך יצירת הקערה מהעץ למוצר המוגמר - לרסון הוא אומן מוערך מאוד בארה"ב מדגים די קבוע בתערוכות של אגודת החרטים האמריקאית

פרטים נוספים אצל אלי אביסרה (לא בשבת)

אני אישית מקווה להיות שם, ומקווה לראות את כולכם שם.
נ.ב. ההצעה תקפה גם ללא חרטים שבינכם, כדאי לראות פעם מקצוענים (במובן הבסיסי ביותר, כאלה שחריטה היא פרנסתם).

עדכון: כמו שיהודה כתב, זה אכן כרוך בתשלום, דיברתי עם אלי, והמחיר כרגע עומד על כ300 ש"ח, אבל המחיר אינו סופי ויכול לרדת - בתלוי בכמות האנשים שיגיעו (זה אמור לכסות גם את הוצאותיו של המדגים מעבר לארוחת צהריים). מי שרוצה או חושב להגיע מומלץ שידבר ביום ראשון עם אלי, יש הרבה מקום אבל בכל זאת מספר המקומות מוגבל בסופו של דבר. (רק להבהיר - אני אינני מרויח דבר מההעניין).
נערך לאחרונה על ידי Moshe Eshel בתאריך 14 ינואר 2008, 21:35, נערך 2 פעמים בסך הכל.
סמל אישי של המשתמש
Moshe Eshel
מנהל האתר

אני מגיע!

הודעהעל ידי Moshe Eshel » 13 ינואר 2008, 20:35

יש!!!

נתנו לי יום חופש בעבודה, וזה אומר שאני מגיע! אשמח לראות את כל מי שמגיע (ומי שלא - מפסיד!!!).

עכשיו ברצינות, שאלו אותי בעבודה מה ההתרגשות הגדולה, אז אמרתי (והתכוונתי בכל ליבי) שזו חוויה לימודית מהסוג (כמעט) הכי טוב שיש (הכמעט זה כי יותר טוב סדנה מעשית שבה מתרגלים - מה לעשות). אין דבר יותר מדהים (ויעידו על כך דגנית ויהודה שראו את אלי לפניכמה והתפעלו) מאשר לראות בעל מקצוע במלאכתו. זו הזדמנות לקלוט טיפים ולראות את צורת העבודה והעמידה (דברים שרואים אולי קצת בוידאו, אבל הוידאו תמיד מפספס משהו שרצית לראות). ופה גם יש אפשרות לשאול שאלות, לא מאסטר אחר כי שניים שיכולים לחזק נקודות וידע (אלי מאסטר ענק).

עכשיו אלי (והחרטים הישראלים האחרים כמו ג'וליאן אשכנזי, ופבלו נמזוף ועוד רבים) נמצאים כאן כמעט כל השנה, ורובם זמינים אפילו לשיעורי אחד על אחד אם מישהו מעוניין, אבל החרטים מחו"ל מגיעים לעיתים הרבה יותר נדירות ולרבים מאיתנו אין אפשרות לפגוש אותם בשום מקום אחר (לא כולם מטיילים כמו זיגי 8) ) - ולכן כדאי לדעתי לבוא.

עוד חוויה זה לראות את הסטודיו של אלי - ביליתי שם שעות ארוכות בקורס שעשיתי אצלו, וסדנא כזו - ממש בי"ס לחריטה ומקצועות הנגרות אין לראות עוד בארץ לדעתי - בקיצור, אני כנראה קצת משוחד - אבל לא בכסף... רק בכיף של השבבים! ויהיו הרבה בגלל שיחרטו כמעט אך ורק עץ ירוק אם הבנתי נכון (לא לשכוח מטריות)...

יאללה, אני אפסיק לתפוס רוחב פס.
סמל אישי של המשתמש
Moshe Eshel
מנהל האתר

חזור אל נגרות

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot], Meniho ו־16 אורחים