תראה את המחירים בתמונה,
אני שוקל להביא גם את הפריט שבמבצע, שולחן ראוטר עם ראוטר,
מי שהוא מכיר התוצרת?
האם כדאי?[youtube][/youtube]
זיגי, יש קליבות יותר זולות
9 הודעות
• עמוד 1 מתוך 1
זיגי, יש קליבות יותר זולותתראה את המחירים בתמונה,
אני שוקל להביא גם את הפריט שבמבצע, שולחן ראוטר עם ראוטר, מי שהוא מכיר התוצרת? האם כדאי?[youtube][/youtube]
Re: זיגי, יש קליבות יותר זולותישראל, חברת אובי עושה דברים טובים. זה לא דומה למוצרים הסיניים.
Re: זיגי, יש קליבות יותר זולותפיי, גם אני חשבתי כך,
אבל הם מחזיקים הרבה מוצרים סיניים.. לדוגמא, מסור סרט קטן ב- 99 יורו - גם זול וגם נראה פשוט, השאלה אם שווה לסחוב אותו, 20 ק"ג בערך, היות ואין לי מטען אני יכול להביא, את המשור או את הראוטר + שולחן. קניתי קצת קליבות יד אחת קטנות ב 2 יורו היחידה... אתה מכיר חנויות דומות באזור מינכן? תודה
בעניין שולחן הראוטרלא מכיר את המוצר - אבל הכיף האמיתי, הוא לבנות את השולחן בעצמך. זה לא מסובך מאוד, וזה מאפשר לך להתאים לצרכים שלך.
Re: זיגי, יש קליבות יותר זולותישראל, אני את מבצע הקניות שלי סיימתי בינתיים , לא היו מציאות במקום שבו שהיתי, עיר מאד יקרה.
אגב, הבאתי איתי קטלוג של חברת גריזלי לשנת 2008 מי שמעוניין לעיין מוזמן.
Re: זיגי, יש קליבות יותר זולותמסור סרט קטן משמע 8 אינטש לא משתלם להביא בסכום הזה. בארץ עולה אותו דבר. סיני יבוא של פלד (מי שמיבאים את רקסון) 500-600 ש"ח. יש אותו לכמה חברים והם מבסוטים וגם אני בדרך לרכוש אחד.
יאיר צודק שקל להכין שולחן ראוטר שישמש לצרכיך, למרות ששולחן הראוטר בתמונה נראה דווקא טוב ושולחן כזה של וולפקרפט יעלה בארץ מעל 700 ש"ח. אמרת שבא עם ראוטר - איזה, 1/4? 100 יורו? שווה מאד!!
Re: זיגי, יש קליבות יותר זולותהראל, 60 יורו !!!(ראה בתצלום)
זה מה שהוא סיני שקורא לעצמו MCI להבנתי, זה נראה די איכותי בהשואה לסיני ה":ישראלי" השולחן חזק ומתוחכם חלקי פח מגולוון ויציקת אלומיניום, ומיוועד להתקנה או להנחה על שולחן עבודה רגיל קניתי אחד אבל לא הבאתי אותו איתי.
Re: זיגי, יש קליבות יותר זולותהגרמנית שלי לוקה בחסר ולא הבנתי שצריך לעשות קישור בין שתי התמונות
המחיר מעולה, תתחדש. רק למה לא הבאת אותו איתך?? תגיד איפה השארת אותו שישלחו אלי
Re: זיגי, יש קליבות יותר זולותהוא נשאר אצל חבר, אם לא יחרים לי אותו, אביא אותו בפעם הבאה!
חזרתי רק עם מטען יד, ובתוכו כמה קליבות של שני יורו, כמעט החרימו לי בביטחון.
9 הודעות
• עמוד 1 מתוך 1
מי מחוברמשתמשים הגולשים בפורום זה: Bing [Bot] ו־18 אורחים | |||||