שלום,
אני מחפש מקדח לעץ בקוטר 10 מ"מ ובאורך 65 ס"מ, איפה ניתן לקנות?
המקדח הכי ארוך שמצאתי עד עכשיו הוא 60 ס"מ
ניסיתי אצל "מטקו" ו"מנוסה" אם אתם מכירים מקום אשמח לדעת.
תודה מראש, משה
מקדח ארוך במיוחד - איפה ניתן לקנות (65 ס"מ)
11 הודעות
• עמוד 1 מתוך 2 • 1, 2
מקדח ארוך במיוחד - איפה ניתן לקנות (65 ס"מ)שלום,
אני מחפש מקדח לעץ בקוטר 10 מ"מ ובאורך 65 ס"מ, איפה ניתן לקנות? המקדח הכי ארוך שמצאתי עד עכשיו הוא 60 ס"מ ניסיתי אצל "מטקו" ו"מנוסה" אם אתם מכירים מקום אשמח לדעת. תודה מראש, משה
Re: מקדח ארוך במיוחד - איפה ניתן לקנות (65 ס"מ)מלחימים לו מאריך...
Re: מקדח ארוך במיוחד - איפה ניתן לקנות (65 ס"מ)מעדיף למצוא אחד ארוך מוכן,
אם לא אמצא כנראה ארתך הארכה למקדח שלי (30 ס"מ). תודה
בעית מירכוזאני לא הייתי מצליח לרתך מאריך מבלי לאבד את המירכוז של המערכת. אני חושש שהאורך הזה יעצים כל סטיה בחיבור.
אם נגזר עליך לרתך מאריך, אני הייתי שוקל את האפשרות לרתך לו גליל עבה יותר מהנדרש ולאחר מכן למרכז אותו בחריטה.
Re: בעית מירכוזאני רוצה להאריך מקדח 300 מ"מ ל650 מ"מ
בהתחלה אני אקדח את החורים שלי עם המקדח 300 מ"מ (רק 100 מ"מ ראשונים הם החלק הקודח) ולאחר מכן אני מתכנן לרתך למקדח הארכה מברזל בקוטר 8 מ"מ, כך שגם אם המירכוז לא מדוייק הגמישות של ה8מ"מ ביחד עם החור המוכן שהמקדח יושב בתוכו יספגו את זה.
Re: מקדח ארוך במיוחד - איפה ניתן לקנות (65 ס"מ)לא יודע היכן ניתן לקנות בארץ, אם זה חשוב לך מספיק תוכל להזמין מגרמניה (תסתכל בתחתית העמוד):
http://www.fine-tools.com/schlangenbohr ... famag.html
Re: בעית מירכוזלא לרתך!!! להלחים!!!
אני כותב את זה מתוך נסיון, לא השערה, מה גם שלא ניתן לחרוט דבר כזה. להלחים לתוך גוף בעל קוטר גדול יותר שנעשה לא קדח מדויק בקוטר המקדח, הוא הפיתרון המושלם, אך מדברי משה ניתן להבין שהקוטר חייב להשאר 10 לכל אורך המקדח.
Re: בעית מירכוזלא לרתך!!! להלחים!!! ...ובודאי שלא מאריך בעל קוטר קטן יותר. קח מוט טרנסמיסיה 10 ובקש שילחימו לך.
כל דבר אחר יסכן אותך בעת ביצוע הקידוח!
Re: בעית מירכוזתודה לכולם, מצאתי אצל ורשבסקי באורך 750.
Re: בעית מירכוזלמה לא לרתך ? עם מה בדיוק אתה מלחים ברזל קוטר.
11 הודעות
• עמוד 1 מתוך 2 • 1, 2
מי מחוברמשתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־3 אורחים | |||||