על ידי shwekwek » 30 יולי 2012, 10:05
באמת הרבה ברכות לאמיתי. הישג אדיר. אני כבר הזמנתי את שלי, לכן אוסיף קצת בנושא:
היו הרבה מאוד דיונים בקשר למשור מקצועי וטוב למוגבלי מקום (ותקציב). הפורום עמוס בגישות שונות לגבי המסור האולטימטיבי לחובבים. זוהי למעשה האלטרנטיבה הרשמית הראשונה שאני נתקל בה להזמנת משורי קבינט מארה"ב (גריזלי ודומיהם). ההבדל הגדול מאוד הוא שכאן זה יבואן רשמי, כולל הובלה עד בית הלקוח, התקנה והדרכה מלאה, שרות ואחריות - וכמובן - מוצר שמותאם לשוק האירופאי - מבחינת מתח החשמל והשיטה המטרית, וכן - עגלה מלאה ומדוייקת (עם חריץ ואפשרות נעילה) ולא קבינט עם חריצים. יש גם מעצורים מובנים לזויית 45מעלות, כך שלא צריך לעשות בדיקות ומדידות).
אני הזמנתי דרך ההנחה הזאת את המסור הבסיסי והקטן ביותר, k3 basic.
אני חושב שזהו המשור המקצועי ביותר שניתן להשיג בטווח המחירים הזה (קצת מעל 10K לפני מע"מ) שמתאים גם לחדר קטן (הזמנתי אותו גם עם גלגלים ומתקן לניוד מהיר בתוך החדר).
אמנם זה כמעט פי שניים מהתקציב המקורי שייעדתי למשור, אבל מכיוון שזה אמור להיות כלי העבודה העיקרי שלי ולב הסדנה, אני מניח שזה יצדיק את עצמו. למעשה, כמו שנראה כרגע, זהו קרייזיק לכל דבר ועניין, בדיוק כמו של 'גדולים', רק בקנה מידה שמתאים למי שעובד בבית הפרטי ולא בנגריה או בהאנגר.
שימו לב שבעקרון הוא דורש תלת פאזי, אבל ניתן לעשות התאמה (מראש) לשקע רגיל - בתוספת תשלום. שימו לב שאין לחברה מוצרי מדף, אלא כל משור מיוצר לפי הזמנת לקוח. זמן אספקה - שלושה עד ארבעה חודשים)
אני מניח שהרבה מעוניינים לדעת מחירים וכו' - אבל אמיתי ביקש לעשות זאת דרכו ובמייל - אז מי שמעוניין יכול לפנות במייל או בהודעה פרטית (גם אלי אגב)
ועוד הערה, חשובה לא פחות: מחמוד, בעל העסק 'מאמא טכנולוגיות', ומוחמד, העוזר שלו, נותנים יחס ושרות שמעודי לא נתקלתי בו, בטח בתחום הזה (ואני עובד כבר שמונה שנים בעסקי הבנייה בירושלים). (כבר רכשתי מהם שני כלים משומשים).
ישרות, נעימות, סבר פנים יפות לכל אחד (לחובב דל התקציב והנודניק כמו לנגר המקצועי והרציני) וענווה מעוררת השתאות. הלוואי ובכל המדינה (וישראל) ילמדו ממנו יחס ללקוח בפרט, ונימוסים והליכות בכלל.
ברכות.
אליסף