חובבי נגרות ואומנות העץ

ללמוד, להבין ולקדם את אומנות עבודת העץ, נגרות, גלוף, חריטה ופיסול בישראל

מאמא טכנולוגיה! מהיום הנחה קבועה לכל מוצרי hammer/felder

זה המקום לספר מה ניגרתם היום, לתעד את הפרויקטים שלכם, לשאול שאלות ולקבל תשובות.

מאמא טכנולוגיה! מהיום הנחה קבועה לכל מוצרי hammer/felder

הודעהעל ידי amitay_s » 29 יולי 2012, 20:19

חברים קיבלנו הנחה קבועה וגדולה (הכי גדולה שמאמא-טכנו נתנה עד לכל גורם כל שהוא)

יש ברשותי את כל המחירים של מוצרי האמר (מחירי חול) מהם נגזרת הנחה קבועה! (כמובן המחירים וההנחה אינם לפרסום פומבי, המחירים ניתנו לי בלבד כדי שיהיה שקיפות מלאה כאשר מישהו יבחר לקנות משהו)

כל אחד מוזמן לעיין באתרים של האמר ופלדר ואם יחפוץ במשהו אתן את שמו למאמא-טכנו והוא יזכה להנחה שלנו,

כידוע ההנחה היא לכל חברי הפורום (הרשומים באתר) ללא הבדל כל שהוא.

חשוב שכולם ידעו! את ההנחה קיבלנו למרות שגורם כל שהוא ניסה בכל כוחו למנוע/לחבל בשיתוף הפעולה הנ"ל! כמובן שהנסיון שלו לא צלח אלא רק הציג אותו באורח שלילי, חבל שישנם גורמים האוהבים לבחוש בצלחתם של אחרים ותודה לאל אנחנו לא כאלה!

האמר/פלדר:

http://www.felder-group.com/?region=fg-en

האימייל שלי:

[email protected]

ברכה והצלחה לכולם ותתחדשו
נערך לאחרונה על ידי amitay_s בתאריך 17 אוקטובר 2012, 00:51, נערך פעם אחת בסך הכל.
סמל אישי של המשתמש
amitay_s
מנהל פורום

תודה רבה רבה רבה בשם כולם!!!!!!!!

הודעהעל ידי bason1661 » 29 יולי 2012, 21:07

על ההשקעה והמאמץ לטובת הכלל...

(היום ט' באב - היום שנחרב בית המקדש בגלל שנאת חינם - ואתה רק עושה טובות לכולם ללא שום תמורה - אהבת חינם!!! - ירבו כמותך בישראל!!!)
bason1661
משתמש ותיק

כל הכבוד על היוזמה.

הודעהעל ידי abobabo » 29 יולי 2012, 21:10

תודה.
נערך לאחרונה על ידי abobabo בתאריך 31 יולי 2012, 05:39, נערך פעם אחת בסך הכל.
abobabo
משתמש ותיק

Re: מאמא טכנולוגיה! מהיום הנחה קבועה לכל מוצרי hammer/felder

הודעהעל ידי asaf » 29 יולי 2012, 21:39

כל הכבוד!!!!!
סמל אישי של המשתמש
asaf

הודעהעל ידי udi dahan » 29 יולי 2012, 22:17

אמיתי .
תודה רבה על עבודתך הרבה מאחורי הקלעים
ועל תרומתך האדירה לפורום למרות כל אלה שמנסים לחבל לנו בפורום...
udi dahan
משתמש ותיק

אוי ואבוי....מנסים לחבל?

הודעהעל ידי abobabo » 29 יולי 2012, 22:58

אתה רציני?
מי?מה?למה?
abobabo
משתמש ותיק

הודעהעל ידי zigi » 29 יולי 2012, 23:25

אמיתי,
תודה על ההשקעה והריצה אחרי ספקים, על הצורך בהשתדלות ובשכנוע,
על השרות הטוב שאתה עושה למשתתפי הפורום. הצלחה שלך , זו הצלחה של הפורום. ואנחנו הרי לא קטנוניים, וכל מי שיכנס לפורום ולא חשוב באם הוא משתייך ובאם לא, יקבל את אותו היחס כמו כל האחרים, [b]אנחנו לא ננהג כפי שנוהגים אחרים שהזכות לקנות בהנחה רק למשתפים קבועים , רשומים ופעילים. עלה והצלח אמיתי.[/b]
סמל אישי של המשתמש
zigi
מנהל פורום

הודעהעל ידי moshik » 29 יולי 2012, 23:47

עלה והצלח
אתה עושה עבודת קודש
סמל אישי של המשתמש
moshik
מנהל פורום

ישר כוח!!!

הודעהעל ידי sinogard » 30 יולי 2012, 07:08

בהחלט תרומה לנושא החובבים בארץ
sinogard

Re: ישר כוח!!!

הודעהעל ידי shwekwek » 30 יולי 2012, 10:05

באמת הרבה ברכות לאמיתי. הישג אדיר. אני כבר הזמנתי את שלי, לכן אוסיף קצת בנושא:
היו הרבה מאוד דיונים בקשר למשור מקצועי וטוב למוגבלי מקום (ותקציב). הפורום עמוס בגישות שונות לגבי המסור האולטימטיבי לחובבים. זוהי למעשה האלטרנטיבה הרשמית הראשונה שאני נתקל בה להזמנת משורי קבינט מארה"ב (גריזלי ודומיהם). ההבדל הגדול מאוד הוא שכאן זה יבואן רשמי, כולל הובלה עד בית הלקוח, התקנה והדרכה מלאה, שרות ואחריות - וכמובן - מוצר שמותאם לשוק האירופאי - מבחינת מתח החשמל והשיטה המטרית, וכן - עגלה מלאה ומדוייקת (עם חריץ ואפשרות נעילה) ולא קבינט עם חריצים. יש גם מעצורים מובנים לזויית 45מעלות, כך שלא צריך לעשות בדיקות ומדידות).
אני הזמנתי דרך ההנחה הזאת את המסור הבסיסי והקטן ביותר, k3 basic.
אני חושב שזהו המשור המקצועי ביותר שניתן להשיג בטווח המחירים הזה (קצת מעל 10K לפני מע"מ) שמתאים גם לחדר קטן (הזמנתי אותו גם עם גלגלים ומתקן לניוד מהיר בתוך החדר).
אמנם זה כמעט פי שניים מהתקציב המקורי שייעדתי למשור, אבל מכיוון שזה אמור להיות כלי העבודה העיקרי שלי ולב הסדנה, אני מניח שזה יצדיק את עצמו. למעשה, כמו שנראה כרגע, זהו קרייזיק לכל דבר ועניין, בדיוק כמו של 'גדולים', רק בקנה מידה שמתאים למי שעובד בבית הפרטי ולא בנגריה או בהאנגר.
שימו לב שבעקרון הוא דורש תלת פאזי, אבל ניתן לעשות התאמה (מראש) לשקע רגיל - בתוספת תשלום. שימו לב שאין לחברה מוצרי מדף, אלא כל משור מיוצר לפי הזמנת לקוח. זמן אספקה - שלושה עד ארבעה חודשים)
אני מניח שהרבה מעוניינים לדעת מחירים וכו' - אבל אמיתי ביקש לעשות זאת דרכו ובמייל - אז מי שמעוניין יכול לפנות במייל או בהודעה פרטית (גם אלי אגב)
ועוד הערה, חשובה לא פחות: מחמוד, בעל העסק 'מאמא טכנולוגיות', ומוחמד, העוזר שלו, נותנים יחס ושרות שמעודי לא נתקלתי בו, בטח בתחום הזה (ואני עובד כבר שמונה שנים בעסקי הבנייה בירושלים). (כבר רכשתי מהם שני כלים משומשים).
ישרות, נעימות, סבר פנים יפות לכל אחד (לחובב דל התקציב והנודניק כמו לנגר המקצועי והרציני) וענווה מעוררת השתאות. הלוואי ובכל המדינה (וישראל) ילמדו ממנו יחס ללקוח בפרט, ונימוסים והליכות בכלל.
ברכות.
אליסף
shwekwek
סופר משתמש

הבא

חזור אל נגרות

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ואורח אחד