חובבי נגרות ואומנות העץ

ללמוד, להבין ולקדם את אומנות עבודת העץ, נגרות, גלוף, חריטה ופיסול בישראל

שאלה לגבי לימוד נגרות בצורה מקצועית

זה המקום לספר מה ניגרתם היום, לתעד את הפרויקטים שלכם, לשאול שאלות ולקבל תשובות.

שאלה לגבי לימוד נגרות בצורה מקצועית

הודעהעל ידי becks.master » 20 יוני 2012, 22:33

שלום לכולם אני עובד בנגריה קצת מעל שנה ובעבר גם עבדתי עם קבלן הרכבות רהיטים בבתי לקוח וכמה פרויקטים מסוגים שונים
עכשיו יש ידע וידים טובות אבל לא ידע מקצועי לתחננן רהיטים ברמה משחרית לא מגיר את כל סוגי הפירזולים מידות וכאלה

מחפש כבר תקופה ארוכה בית ספר מקצועי שילמד אותי את כל התורה של הנגרות מההתחלה ועד הסוף כי בעבודה אתה לא נגר אתה עוד בורג במערכת ותאמת במקום העבודה שלי אין כלכך מישהו שילמד ויסביר בצורה מקצועית וסבלנית העם יש בצפר בארץ או בחול ברמה מקצועית כזו שמלמדת אותך מ א-ת הקצעה צבעיה סוגים של בייץ סוגי עץ (חוץ מבוק מייפל ואלון ) שלמחרת הלימודים אתה פותח עסק

מאיפה הידע שלכם ?
ואשמח לקבל המלצה על מקום ללומדים מקצועיים בארץ או בחול
becks.master

Re: שאלה לגבי לימוד נגרות בצורה מקצועית

הודעהעל ידי amitay_s » 21 יוני 2012, 07:29

יש קורס מקיף של משרד העבודה, קורס איכותי וארוך (בערך 8 חודשים)
בתקופת הלימודים מקבלים דמי אבטלה מלאים שזה יתרון גדול.
סמל אישי של המשתמש
amitay_s
מנהל פורום

הודעהעל ידי najimovm » 21 יוני 2012, 18:00

הקורס הוא של 10 חודשים, המקום האחרון שהוא קיים בארץ זה בירושלים, ועל פי שמועה (מחבר שמלמד שם) הוא כנראה הולך להסגר.
אם מעניין אותך בתי ספר בחו"ל אני יכול להעביר לך כמה המלצות שקיבלתי בעבר ואני עדיין שוקל.
najimovm
סופר משתמש

הודעהעל ידי becks.master » 21 יוני 2012, 18:07

najimovm כתב:הקורס הוא של 10 חודשים, המקום האחרון שהוא קיים בארץ זה בירושלים, ועל פי שמועה (מחבר שמלמד שם) הוא כנראה הולך להסגר.
אם מעניין אותך בתי ספר בחו"ל אני יכול להעביר לך כמה המלצות שקיבלתי בעבר ואני עדיין שוקל.

אז גם לי ידוע על קורס כזה רק שמזמן אין אותו באיזור קריות חיפה בערך מ 2006 עם הבצפר בירושלים מחזיק שם עוד שנה לקורס אני ישמח לצור קשר עם חבר שלך ו מעניין אותי בתי ספר בחו"ל אשמח עם תפרת לי קצת בעיניין ותספר מה אתה שוקל
becks.master

הודעהעל ידי becks.master » 22 יוני 2012, 09:40

מישהו .?
becks.master

הודעהעל ידי Moshe Eshel » 22 יוני 2012, 15:43

becks.master כתב:מישהו .?

קיבלת די הרבה תשובות...
לגבי הקורס של משרד העבודה - הוא היחיד שמעניק תעודת נגר מוסמך. יש עוד מקומות בארץ שניתן ללמוד בהם אבל אף אחד לא מקיף ורציני כמו הקורס של משרד העבודה. לעומת זאת אם אתה מתעניין בתחום ספציפי של נגרות - תכתוב ואולי יש קורס/מורה/מדריך שיכול לעזור לך בצורה טובה מאוד (אין הסמכה - אבל תדע מה אתה עושה).

לגבי קורסים בחו"ל, זה פשוט המון מידע ואין כאן מקום לפרט. שוב אם תפרט מה בדיוק אתה רוצה ללמוד בתחום הענק הזה שנקרא נגרות - אפשר לעזור יותר, אם תכתוב באיזה ארץ אתה מעדיף ללמוד (לא לשכוח ענייני ויזות ושפה) ומה ההכשרה שאתה מחפש נוכל לתת המלצות ספציפיות יותר.

קח בחשבון שבכל מקרה מדובר בסיפור ארוך, לא זול בכלל (מחיה, דמי לימוד), וברוב המקומות הטובים זה לימודים במשרה מלאה ואין זמן לעבוד מהצד (ובהרבה מקרים בתלוי בויזה גם אין אפשרות)...

בנוסף לקורסים מלאים שכוללים הכל, יש גם הרבה קצרים יותר שהם הרבה יותר מפוקסים על משהו ספציפי, יכול להיות שזה יותר מתאים לך. שוב גם כאלה יש הרבה בארץ ובעולם.
סמל אישי של המשתמש
Moshe Eshel
מנהל האתר

הודעהעל ידי becks.master » 22 יוני 2012, 20:44

הבעייה היא שאין יותר קורס של משרד העבודה לא קיים יותר קורסים כאלה ביררתי טלפונית וגם באתר אינטרנט שלהם זה לא מופיע לגבי שפה אנגלית אני שולט בה מצויין ולא תיהייה לי הבעייה של שפה
אני מחפש להתמקצע די בהכל כיאלו רמה של תיכנון הריטים הוצאת מידות קראיה של סרטוט דברים פירזולים מעבר למסילות מגירה וצירים רגילים מחפש לדעת את הדברים של מעבר לסטנדרטי

יש למישהו עוד הצאות לינקים
becks.master

חזור אל נגרות

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Bing [Bot], Google [Bot] ו־4 אורחים