עזרה בקניית כלים!!
23 הודעות
• עמוד 1 מתוך 3 • 1, 2, 3
עזרה בקניית כלים!!שלום לכולם אני מעוניין לקנות כלים לבית לעבודות! יש לציין שבעבודה יש לי כמעט את כל הכלים (אין רוטר ומקצוע וכלי נגרות טהורים) רציתי לדעת איזה כלים חשוב שיהיו לי אשמח לדעת גם במה כדאי להשקיע ומה לא (אין לי תקציב גדול עכשיו) נתחיל מזה שהכלים היחידים שיש לי זה מברשת רחבה ודקה פטיש ונראלי שזהו
Re: עזרה בקניית כלים!!נראה לי שאתה רוצה לעשות שופינג.
לדעתי: לא קונים סתם כלים (אלא אם אין לך בעיית תקציב ואז אתה יכול לבזבז על כלים ידניים עשרות אלפים), תמיד בעבודה אם אין לך תכלי הנכון היא אורכת הרבה יותר זמן ואכן כלי טוב ומקצועי הוא הכרחי ליעילות וגם לתוצאות טובות. אני ממליץ לך שלפני כל תכנון שאתה עומד לבצע (קודם כל תחליט על איזה פרויקט אתה הולך לבצע) תתכנן את שלבי העבודה ולפני הביצוע תקנה את הכלי הספציפי שמתאים לך ולפרויקט וככה תתחיל לצבור כלי עבודה. תמצא לך מקום אמין וזול שמוכר כלי עבודה ותמיד (אולי כמעט תמיד) שווה להשקיע בכלים טובים שישרתו אותך שנים רבות. ברכה והצלחה ומקווה שעזרתי, משה
Re: סייגאני לא רוצה שופינג התקציב כמובן לא מאפשר את זה אני רק רוצה לדעת אם יש כלים מסויימים שבלעדם אי אפשר לזוז וחובה שיהיה לכל נגר כמו פטיש לדוגמא גוזמאית!! כמובן שאת שאר הכלים אני יקנה לפי הפרוייקטים אני פשוט לא רוצה להיתקע או לעבוד יותר מידי קשה בגלל חוסר התאמה בכלי!! תודה בכל אופן לעונים
Re: סייגזה אינדוידואלי לכל אחד וזה תלוי בתחומי עניין.
יש כאלה שיגידו לך לקנות מברגה כי הם בונים ארונות ויש כאלה שלא משתמשים במברגה בכלל כי הם עובדים בעץ מלא, אלה שעובדים בעץ מלא יגידו לך לקנות מקצוע או מסור סרט וזה לא יעזור לך לבנות ארונות. יש הבדל אם אתה מחפש כלים לבנות ארונית או רצפת דק בגינה או שולחן קפה וכן הלאה. לכן אני אומר שאתה צריך להגדיר לך מה הדרישות (מה הפרויקט או הפרוייקטים הראשונים שלך) אם אתה רוצה להישאר בגבולות המחיר הסביר. אני חושב שעד היום הוצאתי לפחות כ10 אלף על כלים ידניים וכ50 אלף על כלים חשמליים ועדיין חסרים לי כלים שאנשים אחרים משתמשים בהם הרבה לדוגמא אין לי מחרטה ולא מלטשת סרט. אם תתן כיוון שאתה רוצה להתמקד בו או פרויקט שאתה רוצה לבצע ניתן להמליץ לך בברכת ברכה והצלחה, משה
Re: סייגעקרונית רצת גדול עלי כרגע ארונות גם כי אין מקום וגם כי אין צורך ואין למי למכור
נ.ב. הייתי רוצה מברגה אך לא ניראלי מתאפשר בתקציב אפשרי יהיה לחבר עם מסמר ודבק זה יעיל יותר מברגים בעץ מלא (ככה מובן לי ממה שכתבת)
Re: עזרה בקניית כלים!!בסדר הזה:
מסור שולחן מסור סרט מקצוע עליון תחתון ראוטר plunge + ביטים סט מפסלות מקצוע ידני 4 1/2 שולחן עבודה עם מלחציים שואב אבק מקדחת עמוד כלי מדידה לנגר : מטר, סרגל, סרגל זוית, מחוגה סה"כ כ 17000-20000 ש"ח כאשר נכנסים לעניין זה מגיע לכ 100,000 ש"ח נראה הרבה אבל לא ממש: שתי הנחות בסיסיות 1. כשאדם הולך לעולמו בשיבה טובה ילדיו כבר בוגרים ומסודרים.(הם כבר לא זקוקים לכספי הירושה) 2. אדם סביר כשהולך לעולמו בשיבה טובה משאיר אחריו בכסף ורכוש לפחות 100,000 ש"ח.(בד"כ זה הרבה יותר) על סמך ההנחות האלה אפשר וצריך להוציא עכשיו 100,000 ש"ח ולהנות מהם הנאה גדולה עד סוף חייכם. גם הלוואה לצורך העניין זו החלטה נבונה. הרצון של בעלי ההון הוא לגרום לאנשים ל"חסכון יתר" זה אומר שתמיד יהיה סכום גדול מאד שיהיה בשימוש של בעלי ההון (דרך ההנפקות לציבור) שהציבור לעולם לא ידרוש אותו חזרה. הדרך למנוע את המצב הזה הוא להקטין את רמת החסכון ולהגדיל את הצריכה. הגדלת הצריכה תורמת באופן ישיר ואמיתי לצמיחה כלכלית הרבה יותר מאשר חסכון (שם אין בפועל שליטה על מה עושים עם הכסף, ראו דוגמאות דנקנר תשובה וכו) מסקנה: תתנהלו ככה שברגע שתלכו לעולמכם בשיבה טובה חשבון הבנק והנכסים יראה את הספרה : 0 בפועל זה אומר שימו לב אתם חוסכים יותר מידי. דבר נוסף: ציוד הנגרות שתקנו סביר להניח שישמור יפה על ערכו ובטוח יימצא איזה נכד שיהנה ממנו בעתיד הרחוק. ועוד דבר נוסף: אל תשאלו כמה זה עולה , תקנו ואם אתם חושבים שאין לכם כסף תקראו שוב את מה שכתוב למעלה. אני מעדיף מסור סרט על פתק שאומר יש לך ככה וככה.
23 הודעות
• עמוד 1 מתוך 3 • 1, 2, 3
מי מחוברמשתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־9 אורחים | |||||