שלום,
צובע ברולר עם צבע שמן לבן פינת זולה
בעת בצביעה נוצרות מלא בועות קטנות על החלק הנצבע
למה ?
איך למנוע ?
תודה
למה יש בועות בעת צביעת צבע שמן על עץ ?
7 הודעות
• עמוד 1 מתוך 1
למה יש בועות בעת צביעת צבע שמן על עץ ?שלום,
צובע ברולר עם צבע שמן לבן פינת זולה בעת בצביעה נוצרות מלא בועות קטנות על החלק הנצבע למה ? איך למנוע ? תודה
Re: למה יש בועות בעת צביעת צבע שמן על עץ ?האם דיללת את הצבע?
כמה כתוב על האריזה? כמה דיללת בפועל? רן.
Re: למה יש בועות בעת צביעת צבע שמן על עץ ?סתם מסקרנות - גם לי יש פינת זולה שדורשת צביעה בלבן בקרוב...
למה החלטת ללכת על צבע על בסיס שמן ולא מים? מנסיוני - צבע על בסיס מים הרבה יותר פשוט לעבודה וגם להבנתי יותר ידידותי לסביבה... תודה ליאור
Re: למה יש בועות בעת צביעת צבע שמן על עץ ?לפני כשנתיים היה לי קטע של כעשרה ס"מ בגג הרכב לאורך של כשני מטר משני צידי הגג שהייתי חייב לצבוע. ידוע שכמעט כל צבעי הרכב הם על בסיס נפט עם מרכיבים אפוקסיים. אז אמרתי שאולי אנסה דווקא להשתמש בצבע על בסיס מים ואמנם השתמשתי בצבע . היום אחרי שנתיים,לא התקלף וכמעט לא דהה.
בכל אופן לגבי השאלה שנשאלה,בעת הצביעה בצבע שמן נוצרות בועות אשר נעלמות ככל שהצבע מתיבש.בעקרון כל צבע ובמיוחד שמן,רצוי לצבוע במאוזן. השיטה שאני צובע,לדלל את הצבע ב-25% טרפנטין או נפט ואז לשפוך בכמות נדיבה על המשטח ולפזר את הצבע במברשת על כל המשטח כך שהוא כמעט ישפך לקנטים. בצורה כזו נוצר משטח אחד באותו הגובה(אני חוזר שהמשטח צריך להיות מאוזן בשני הצירים) ולאחר היבוש נוצר צבע ללא סימנים של מברשת או חריצים שהיו על המשטח.
Re: למה יש בועות בעת צביעת צבע שמן על עץ ?אולי שיקשקת את הצנצנת לפני הפתיחה במקום לערבב?
Re: למה יש בועות בעת צביעת צבע שמן על עץ ?אכן שקשקתי,,,
7 הודעות
• עמוד 1 מתוך 1
מי מחוברמשתמשים הגולשים בפורום זה: Bing [Bot] ו־7 אורחים | |||||