בימים אלה אני עובד על קניה קבוצתית ישירה מ wpw (יצרן כרסומים ישראלי מהמוערכים בעולם). כנראה מדובר בהנחה מאוד משמעותי של עשרות אחוזים.
לכל החברים שווה לחכות ולא להצטייד לבנתיים. אני מקווה שכבר בשבוע הקרוב אגיע עם תשובות.
בברכה
אמיתי [/quote]
חברים יקרים. בקרוב שת״פ עם wpw
9 הודעות
• עמוד 1 מתוך 1
חברים יקרים. בקרוב שת״פ עם wpwבימים אלה אני עובד על קניה קבוצתית ישירה מ wpw (יצרן כרסומים ישראלי מהמוערכים בעולם). כנראה מדובר בהנחה מאוד משמעותי של עשרות אחוזים.
לכל החברים שווה לחכות ולא להצטייד לבנתיים. אני מקווה שכבר בשבוע הקרוב אגיע עם תשובות. בברכה אמיתי [/quote] נערך לאחרונה על ידי amitay_s בתאריך 10 יוני 2012, 16:21, נערך פעם אחת בסך הכל.
Re: חברים יקרים. בקרוב שת״פ עם wpwישר כוח!
אבל, עכשיו באים? לפני שבועיים לערך קניתי כרסום ליצירת ידיות אינטגראליות ב-MDF תמורת תשלום סמלי של 450 ש"ח לאחר הנחה. לכל מיקרה, אני מקווה שאמצא משהו להתחדש.
Re: חברים יקרים. בקרוב שת״פ עם wpwאייייי חבל! לא נורא אני בטוח שאתה לא מתכוון לפרוש בקרוב
בטוח תמצא דברים נוספים שחסרים ויהיה כדי להצטייד. מבטיח בפעם הבאה להיזכר מוקדם יותר
Re: חברים יקרים. בקרוב שת״פ עם wpwכל הכבוד!!!
Re: חברים יקרים. בקרוב שת״פ עם wpwיישר כח.
Re: חברים יקרים. בקרוב שת״פ עם wpwנהדר. אני זקוק לכמה סכינים טובות, במקום אילו הסינים (ב-10 ש"ח) שנשברו לי .
Re: חברים יקרים. בקרוב שת״פ עם wpwתעקוב בפורום. הקניה תתפרסם ממש בקרוב, סגרתי כמעט את כל הפרטים.
Re: חברים יקרים. בקרוב שת״פ עם wpwעוקב - לבינתיים - אני מלטש ומלטש ומלטש...
9 הודעות
• עמוד 1 מתוך 1
מי מחוברמשתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־9 אורחים | |||||