כאן פרטים נוספים
www.sabajackson.info
מצפים לראותכם
חג חנוכה שמח
(לא לשכוח להדליק היום נר ראשון!
הזמנה למפגש הצבע והגימור- פרטים נוספים
14 הודעות
• עמוד 1 מתוך 2 • 1, 2
הזמנה למפגש הצבע והגימור- פרטים נוספיםשלום,
כאן פרטים נוספים www.sabajackson.info מצפים לראותכם חג חנוכה שמח (לא לשכוח להדליק היום נר ראשון!
מס' שאלות ותהיות ..האם מי שלא יכול לדעת עד הרגע האחרון, אם הוא יגיע או לא,ויגיע בכל זאת, לא יוכל להשתתף במפגש..? רק בגלל שלא הודיע מראש..?
האם בגלל שיהיה גשום , והמפגש יועבר למקום אחר , האם המפגש מתוכנן להיות תחת כיפת השמיים..? איך אפשר לעבור במקרה של גשם למקום אחר, לאן למשל..? לא צריך היה לתכנן זאת מראש..?במקום אחר לא יהיה גשם..?. האם מפגש שעשוי להידחות עקב גשם,כי אין אפשרות לארח את החברים במקום מוגן מגשם, לא יכול היה להתקיים במקום בו אין חשש מגשם, ושבו ניתן היה לארח ללא מצוקת חנייה, גשם. ונמלי אש..? או אצל חברים אחרים שהציעו..? ושאצלם אין בעייה של מקום מוגן מגשם.. האם קציבת שעות המפגש מועילה למפגש מסוג זה..? (יש חברים שיסעו- 3 שעות, ,!) מגיעים ב-9:00. אוכלים ומשוחחים עד 10:00 , 50 דקות הרצאה, הפסקת סיגריה ל-10 דקות. ושוב 50 דקות הרצאה. ומתפזרים.. אני מבין את מגבלותיו של המארח.. ובכל זאת, המסגרת הזו לא מקנה לי תחושה נוחה..ומשיחות עם מס' חברים, דעתם אינה נוחה, כמוני..
Re: מס' שאלות ותהיות ..יהודה יקירי, אתה לא מתייחס לשום דבר שציינתי..לכן אחזור על עיקרי הדברים..
ראשית כתבתי שאני מבין את המגבלות שהציב המארח, בקשר לכשרות,וקציבת הזמן.. אך מעבר לכך לא התייחסת לשאר הערותי..ברור שהגשם לא תלוי במארח, אבל היה צפוי, כי אנו בחודש דצמבר.. והיה צריך לקחת זאת בחשבון כשקובעים מקום למפגש..אכן לא התנגדנו להצעתו של המארח-לארח, מתוך הבנה שהדבר אפשרי. ולא יהיו גורמים שיפריעו כגון גשם..היו הצעות של חברים לארח. אולם לא היו תגובות של חברים..נכון, אבל לדוגמא, אם זיגי היה קובע שהמפגש יתקיים אצל מושיק,שהציע לארח.. (או אצלי ..או במקום אחר..) גם אז לא כולם היו מגיבים..והמפגש היה מתקיים במועדו, ובמקומו כפי שהוחלט.. המארח מוסר שאם יהיה גשם.נעבור למקום אחר או שהמפגש ידחה..(לאן מוצע שנעבור..?)ז"א שהמקום בו אמור להתקיים המפגש, לא מתאים למטרתו במקרה של גשם..? יתכן והיה צורך לקבוע מקום מפגש שבו אין בעייה במקרה של גשם..ואולי ללא מגבלות זמן.. גם מקומות המפגש הקודמים היו ביתו הפרטי של המארח..ולא זכור לי שמישהו שאירח בעבר, התנה הודעה מוקדמת כתנאי להשתתפות.. התנהלות זו לא משמחת במיוחד..וחבל, כי לא זו הכוונה במפגש..
Re: מס' שאלות ותהיות ..אביחי, התחושה שלי מרוח הדברים אחרת ויהודה רמז על כך בתשובתו. לא מדובר במפגש כמו הקודמים שהיו - מפגש חברים. הרעיון היה לקיים קורס ותו לא. המארח, כתב בהודעותיו הקודמות הן על תגי השם (כי הרי הוא לא מכיר איש מאיתנו והוא חבר חדש בפורום ולא היה מעולם במפגשים שלנו) ועוד הוסיף שיחלק תעודות גמר בסוף הקורס והעלה תמונה של התעודה מכל אלה אתה למד מה המטרה.
כמו כן, ופה יהודה טועה, להבדיל מכל המפגשים הקודמים פה הוכתב התאריך ולמרות שהיו חברים שהודיעו שיש בעיה בתאריך המסויים שלחו אותם בחזרה לקומונה מהם באו ותאריכים אחרים בוטלו. על כן, אם אני מבין נכון ולא מדובר במפגש ככל המפגשים שהיו עד היום - כנראה המטרה היא ללמוד ממאמון כמה שיותר בכמה שפחות זמן
Re: מס' שאלות ותהיות ..אגב, לשנות מיקום ברגע האחרון זה ממש לא ריאלי. אנשים התארגנו עם טרמפים, יהיה יום גם ככה גשום לפי התחזיות ולא נראה לי הגיוני שנתחיל ב"סע וטייל ברחבי ישראל" ביום שכזה אם האופציות הקיימות הן דגנית, מושיק או אביחי.
מאמון הבטיח מועד ב'. ניתן לבקש ממנו מועד ב' + מפגש חברים במקום אחר וביום אחר ובא לציון גואל.
Re: מס' שאלות ותהיות ..לגבי מזג האויר אין מה לעשות. צבתות הזמן היו ידועות מראש - זה לא קונץ לבוא ברגע האחרון. לגבי קביעת תאריך , אודי , תמיד יהיה מישהו שלא יכול לבוא . צריך להחליט בסופו של דבר. פעם יוסי לא יכול לבוא ופעם קובי לא יכול לבוא. אין מה לעשות.
אביחי אם יש מתלוננים שיגידו דברם ולא יתחבאו אחריך. תמיד יהיו לא מרוצים...יהיה כל אחד שופר לעצמו. סך הכל כולנו חובבים ורוצים להנות מהעבודה וגם להפגש בצוותא אז אל נא נהפוך את זה תמיד מקום להתנצחויות לתלונות וטרונויות.תמיד יהיו לא מרוצים שלא יוכלו להגיע.
Re: מס' שאלות ותהיות ..המהות היא לא המועד אלא אופי המפגש.
Re: הזמנה למפגש הצבע והגימור- פרטים נוספיםאני לא כל יום קורא אבל בזמן האחרון אני רואה לא רק דיון בנושא נגרות אלה המון משוררים או משהו דומה ,
Re: מס' שאלות ותהיות ..צר לי ועצוב ליצר לי חברים, מטרת המפגשים היא החלפת חוויות ולימוד אחד מחברו. עד כה נהננו מכל מפגש ומפגש, התחלנו בשלושה איש במפגש הראשון המשכנו לחמישה , ותודה לאל ממפגש למפגש הפורום הולך וגדל. למפגש הנוכחי הציע מאמון באדיבותו בשיתוף עם ישראל (סבא ג'קסון) לקיים השתלמות בנושא של צבע, ישראל הציע את ביתו, דגנית הציעה לארח אף היא, מושיק מוכן היה גם הוא לארח. האמת, היום עם התרחבותו של הפורום, לא חסרים לנו בתים להתארח בהם. ולעניין, מכיון שישראל היה הראשון להציע, חשבתי שמן ההגיון
לקבל את הצעתו וכך סוכם. מה לעשות שגנרל חורף החליט להביא עלינו גשם דוקא ביום המפגש שלנו, מה לעשות ? זה "מן אללה" כפי שאומרים. לא יקרה שום דבר שמפאת מזג האויר נדחה את המפגש למועד אחר, או שאולי, צריך יהיה לשבות ממפגשים במהלך החורף. היום עם התרחבות המשתתפים במפגשים, לא כל בית יכול לאכלס ולארח ביום גשם. אז להרגע, נחכה ליום ו' נראה איך השמש מחייכת אלינו, או שהגשם מכה בגגותינו, ועל סמך זה נדע באם נפגש ואם לאו. ושוב אומר שצר לי שיש איזה "עליהום" המורגש בשטח. שבת שלום.
14 הודעות
• עמוד 1 מתוך 2 • 1, 2
מי מחוברמשתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־15 אורחים | |||||