היום שמעתי לראשונה על עיפרון נגרים ומחיפוש ברשת מצאתי אותו מיד.
האם אתם משתמשים? איך מחדדים אותו? יתרונות?
עיפרון נגרים
10 הודעות
• עמוד 1 מתוך 1
עיפרון נגריםהיום שמעתי לראשונה על עיפרון נגרים ומחיפוש ברשת מצאתי אותו מיד.
האם אתם משתמשים? איך מחדדים אותו? יתרונות?
Re: עיפרון נגריםכשהמורה שלי לנגרות ראה אותי עם כזה (אם אתה מדבר על האליפטי), הוא שאל אותי- "מה, אתה גגן?"
העיפרון הזה יותר מאסיבי, כך שהוא יותר עמיד בארגז כלים, ובזה נגמרים היתרונות. הוא פחות נוח לחידוד, הסימנים שלו יותר עבים, מה שאומר שהם פחות מדוייקים, והוא פחות נוח בכיס (או באוזן...). אני ממליץ על עיפרון מכני כמו של ילדים בבית הספר. יש לו תופסן לחולצה, הוא תמיד מחודד, וחוד של 0.9 גם מספיק חזק כדי לא להישבר בכל סימון.
Re: עיפרון נגריםאני עובד עם העיפרון האליפטי (אדום) של הנגרים. יש לו מחדד ייעודי שעולה כ-24 ש"ח.. אבל אני מצאתי פיתרון, מחדד של עפרונות רגילים, אבל במידה הגדולה (יש שני סוגים, לעיפרון רגיל,ולעיפרון גדול) ניתן לחדד בו היטב ובקלות את עפרונות הנגרות האדומים.. ומחירו שקלים בודדים.. אולי תמצא אחד במגירה של הילדים..
בהצלחה
Re: עיפרון נגריםאני משחיז אותו על השלייף סרט
Re: עיפרון נגריםעפרון הנגרים הוא בעל חתך אליפטי על מנת שלא יתגלגל. לדעתי זהו יתרונו היחיד.
אני משתמש כי קניתי כמות במבצע שהיה יותר זול מלקנות מעפרונות רגילים
Re: עיפרון נגריםלצורה השטוחה של עפרון הנגרים יתרונות רבים על החסרון בהתאמת מחדד.
החשוב מביניהם - הוא התאמה מושלמת לרווח שבין הגולגולת לאוזן.
Re: עיפרון נגריםרשב"ן היה אומר איזה כיף זה חכמת נגרים
Re: עיפרון נגריםיתרונות: שטוח, גדול, חוד רחב ועמיד, זול
איך מחדדים: סכין יפנית/גילוף/שלייף וכו' - אנחנו נגרים לא? היתרון בחוד הרחב הוא שניתן לעצב את הצורה של החוד איך שרוצים, דק מאוד כמו עיפרון רגיל לשרטוטים מדוייקים, שטוח ורחב כמו מרקר לקווים יותר רחבים לציורים, וכו' וכו' בקיצור, נחמד מאוד. ישנם גם עפרונות מסוג דומה, שיודעים לסמן היטב גם על משטחים שקשים לסימון הנה כמה תמונות (הכחול זה המיוחד יותר, האדום זה הרגיל, והצהוב זה כמובן עפרון רגיל, והסכין זה מה שאני משתמש בשביל לחדד...).
אני לקחתי אחד רגילמהקלמר של הבת שלי...
10 הודעות
• עמוד 1 מתוך 1
מי מחוברמשתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו־5 אורחים | |||||