יש לי מלטשת אקצנטרית של 5 אינצ' של בוש.
אחרי שנתיים הפלטה שלה איבדה את היכולת להידבק לנייר הלטש - הסקוץ' כבר לא עובד.
יש דרך לטפל בבעיה (חוץ מקניה של פלטה חדשה ב-100 ש"ח)?
בתודה
משה
שחיקת פלטה של מלטשת
9 הודעות
• עמוד 1 מתוך 1
שחיקת פלטה של מלטשתיש לי מלטשת אקצנטרית של 5 אינצ' של בוש.
אחרי שנתיים הפלטה שלה איבדה את היכולת להידבק לנייר הלטש - הסקוץ' כבר לא עובד. יש דרך לטפל בבעיה (חוץ מקניה של פלטה חדשה ב-100 ש"ח)? בתודה משה
Re: שחיקת פלטה של מלטשתהמוכרים לא מציעים בד"כ אבל יש אפשרות לקנות רק את הסקוטש ב30 ש"ח בערך.
מגרדים את הסקוטש עם סכין יפני ומדביקים עם דבק מגע. מנסיון של 3-4 פעמים זה עובד מצוין. לילה טוב.
Re: שחיקת פלטה של מלטשתיש לבוש מרכז שרות חלפים (בד"כ מחסן היבואן) אני חושב בחולון או בראשל"צ שאתה יכול לקנות כל בורג/פלסטיק/קפיץ או במקרה ששלך את כל הפלטה. אפשרות נוספת - מקומות שמתקנים כלי עבודה והם יכולים להזמין לך מהמחסן אליהם, במקרה הזה אני מכיר את מוטי שמתקן כלי עבודה ב"בית סנטר" בקריית אריה בפתח תקוה, מתקן אמין ביותר עם מחירים הגונים אני מתקן אצלו שנים. לדוגמא תיקון גיר בדיסק 9" 70 ש"ח, החלפת זוג פחמים ברוטר מקיטה 25 ש"ח לפני מע"מ, בהצלחה.
מצטרף להמלצת אלעד - לקנות סקוצ' ולהדביקבקרית ביאליק יש לאלי טייב.
אני חיפשתי בהמון מקומות בצפון, עד שהגעתי אליו.
Re: מצטרף להמלצת אלעד - לקנות סקוצ' ולהדביקהתקשרתי עכשיו ללדיקו (בוש), הם לא מוכרים רק את הסקוטש.
מישהו מכיר חנות בירושלים שמוכרת אותו? בכול אופן אנסה לדבר עם אלי טייב לראות אם יוכל לשלוח לי את החלק בדואר. תודה רבה
Re: מצטרף להמלצת אלעד - לקנות סקוצ' ולהדביקהסקוץ' לא מגיע בנפרד, זו הכרית כולל הסקוץ'.
שז"ר במפרץ חיפה נציג רשמי של "לדיקו". יש להם גם אתר. התקשר אליהם ובקש לדבר עם אריה. נ.ב. הכי נכון במיקרה כזה להחליף את כל הכרית.
Re: שחיקת פלטה של מלטשתתודה על כל התשובות.
בסוף הזמנתי את כל החלק התחתון (88 + מעמ). משה
9 הודעות
• עמוד 1 מתוך 1
מי מחוברמשתמשים הגולשים בפורום זה: Bing [Bot] ו־18 אורחים | |||||