שלום רב צבעתי מדף עשוי מבירץ'(ליבנה) 17 מ"מ .
גודלו הוא 30 ס"מ עומק - רוחב 170 .
מעוניין לחבר אותו לקיר עם חיבור שאינו גלוי לעין .
האם הדבר אפשרי ? , באם כן מה אני צריך ? .
תודה מראש וחג פסח שמח .
שאלה בנושא חיבור מדף עם חיבור נסתר לקיר .
9 הודעות
• עמוד 1 מתוך 1
שאלה בנושא חיבור מדף עם חיבור נסתר לקיר .שלום רב צבעתי מדף עשוי מבירץ'(ליבנה) 17 מ"מ .
גודלו הוא 30 ס"מ עומק - רוחב 170 . מעוניין לחבר אותו לקיר עם חיבור שאינו גלוי לעין . האם הדבר אפשרי ? , באם כן מה אני צריך ? . תודה מראש וחג פסח שמח .
Re: שאלה בנושא חיבור מדף עם חיבור נסתר לקיר .אם אתה רוצה לתלות בלי שיראו אתה קודח בקיר חור בעובי 6 מ"מ וגם בעץ ולאז תתלה את המדף.
Re: שאלה בנושא חיבור מדף עם חיבור נסתר לקיר .משהו לא ברור, איך מחברים בין החורים
Re: שאלה בנושא חיבור מדף עם חיבור נסתר לקיר .אם המדף מספיק עבה, ניתן להתקין בקיר מעין "סרגל קוצים", המושחלים אל תוך המדף דרך הדופן....
לאיקאה ישנם מדפים הנקראים LACK, ובהם מיושמת השיטה הזו... ראה הקישור שלהלן: http://www.ikea.co.il/files/Constructio ... 103751.pdf
Re: שאלה בנושא חיבור מדף עם חיבור נסתר לקיר .אפשר גם בעובי הזה מה שעושים זה לעשות חור 6 מ"מובו שמים מוט ברזל באותו עובי וגם במדף אותו דבר וזה מה שמחזיק אותו במספר מקומות.
Re: שאלה בנושא חיבור מדף עם חיבור נסתר לקיר .איך החיבור בתוך הקיר
Re: שאלה בנושא חיבור מדף עם חיבור נסתר לקיר .מניסיון עבר , אני מכיר את השיטה הנ"ל ואני יסביר .
לקדוח במדף בעובי 17 מ"מ - חור בקנט שלו עם מקדח 6 מ"מ . נאמר לקדוח במדף 3 חורים , לאחר מכן להכניס את הברזל בנין או מוט הברגה לתוך המדף - באם רוצים שהוא יהיה חזק אז שמים בפנים דבק . הבעייה היא בקיר , באם אני קודח 3 חורים בקיר עם מקדח 6 ומכניס דיבל לתוך הקיר ואז בדפיקה על המדף ברזל הבניין יכנס לדיבל . אך מניסיון עבר זה לא חזק מספיק .
Re: שאלה בנושא חיבור מדף עם חיבור נסתר לקיר .גם אני חושב שהשיטה לא חזקה מספיק,מעניין אם YD השתמש בשיטה שכתב,כי זה נשמע כחיבור רעוע ביותר
Re: שאלה בנושא חיבור מדף עם חיבור נסתר לקיר .היי
נראה לי שאם תעשה הפוך, וקודם תחבר את המוט הברגה לקיר ורק אחרי זה תשחיל עליו את המדף עם הדבק תקבל תוצאה יותר חזקה. אבל בכל מקרה כדי שדבר כזה יעבוד צריך שהמוט יכנס כמה שיותר לעומק המדף, קשה לביצוע ויחליש מאוד את הקרש שמהווה את המדף. הפשרה הטובה ביותר היא אם המוט יהיה בתוך תעלה שקועה בצידו התחתון תקבל את המקסימום מביחנת חוזק המדף וקלות הביצוע אבל על חשבון ההסתרה. מה לגבי סגירה אחרי זה עם מרק וצביעה שהוא כבר מורכב? כמו שאני רואה את זה רק מדף יותר עבה יאפשר את הסתרת אמצעי העיגון או לפחות מדף עם קנט מעובה. בהצלחה
9 הודעות
• עמוד 1 מתוך 1
מי מחוברמשתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־8 אורחים | |||||