שלום לכולם
מהעבר הרחוק
אני מעוניין לרכוש מקצוע עליון תחתון וכו למי יש ידע ומידע
הכוונה להקציע עץ קשה "2 גולמי ברוחב הכי הכי שאפשר
אז לכול מי שיחווה דעה תודה
0526124549 אריק בר אבא של אושרה
מקצוע חשמלית
12 הודעות
• עמוד 1 מתוך 2 • 1, 2
מקצוע חשמליתשלום לכולם
מהעבר הרחוק אני מעוניין לרכוש מקצוע עליון תחתון וכו למי יש ידע ומידע הכוונה להקציע עץ קשה "2 גולמי ברוחב הכי הכי שאפשר אז לכול מי שיחווה דעה תודה 0526124549 אריק בר אבא של אושרה
יאאא אבא שלי קונה לי מקצוע!!!איזה כיף לי!
Re: מקצוע חשמליתהכי רחב..? יש מקצוע ברוחב 70 ס"מ.. עולה כ-50.000 שח..
ועכשיו ברצינות, בוא נתחיל בכמה שאלות.. כמה אתה מוכן להשקיע במקצוע?, כמה תעבוד עם המקצוע, כמה מקום יש לך למקצוע, המקצוע דרוש לנגרייה מקצועית או לתחביב..?
Re: מקצוע חשמליתאם לא מפריע לך לעבוד על 110 וולט,יש הצעה טובה עבורך
Re: מקצוע חשמליתחובב
בעיקרון יש מקום במרתף או בדק בחוץ(אפשר לכסות) יש חשמל גם תלת פאזי ראיתי חדשה בכל מיני מקומות בין 4000 ש"ח ל7900 ש"ח 4000 יותר מתאים לי אבל.. אני מעוניין להקציע עץ קשה כמו אלון בוק מהגוני וכיו"ב בבת אחת משני צדדים אני חושב שיש עד 260 ממ לערך החשש שלי מהכשירים הללו שאין להם את הכוח לבצע. בדרך כלל אורך העץ הוא כ2.5 מטר עד 3
הקצעה בבת אחת..אין בבת אחת משני הצדדים,אתה תצטרך להפוך את הלוח, ולהכניסו למקצוע בשנית. אין כל בעיה בהקצעת עצים קשים כגון אלון,בוק ואחרים..
מקצוע קלאסי לחובבי נגרות כמונו הוא של "10.. (10-אינץ') אין שום בעייה להקציע איתו לוחות באורך 4-5 מטר, רק צריך תומך הקצעה מתאים מלפנים ומאחור.. מקצוע חדש כנ"ל כאן בארץ עולה כ-4.500 שח(מטבו ודומיהם..) ניתן לקנות בארה"ב ולייבא אישית. רק צריך לבדור כדאיות המחיר.. בהצלחה
Re: מקצוע חשמליתאתה יכול למצוא אצל סוחרי מכונות נגרות מקצועים תלת פאזים משומשים סביב 4000 ש"ח שים לב שאתה צריך מקצוע שטח ומקצוע עובי, אם אתה קונה מסוחר שים לב למצב הסכינים ושפלטות הכניסה והיציאה ישרות ובכל מקרה כדאי לבדוק אצל הסוחר את הכלי בעבודה.
Re: מקצוע חשמליתבמדריך "עץ-דע" שנמצא בפורום, חפש את המשווקים של מכונות נגרות. להם יש כלים משומשים שעוברים שיפוץ מדוקדק כולל מתן אחראיות. אל תחשוש.
לגבי מכונה שמקציעה שני צדדים לא בטוח שיש, מכונה שמקציעה 4 צדדים יש ויש אך זה לא הסוג שאתה מחפש. שני צדדים אולי התכוונת למקצוע עליון/תחתון שהוא מישר ומקציע עובי. על מנת להגיע לעובי רצוי וקרש ישר, יש לישר אותו על השולחן העליון ואז להקציע לעובי ע"י העברתו מתחת לשולחן. כאן מתחילות "הצרות" שלך. יש חשיבות רבה יותר לאורך פלטות השולחן העליון מאשר לאפשרות רוחב ההקצעה. לכן אני לא תומך בכלים מסוג "מטאבו" שהם טובים לכשעצמם, אך לעבודות קטנות. דבר נוסף, קוטר תוף הסכינים רצוי שיהיה 100 מ"מ לפחות למרות שבמכונות יחסית קטנות זה לא בטוח בר השגה. מספר הסכינים המועדף 4, אך לא פחות מ-3. דאג לקבל שבלונה להתכנת הסכינים לאחר השחזה או שתיצור לך בעצמך.
אתם יכולים להסביר שוב לגבי ה"עליון תחתון"והקצעת עובי? בכמה שפחות מילות נישה, אם אפשר, כי לא הבנתי את ההסברים הקודמים.
תודה רבה מראש, איזה נחמדים כולכם (:
Re: מקצוע חשמליתאלכס אשמח לקבל את הנייד שלך לשאלה או שתיים
הנייד שלי 052-6124549 אריק בר
12 הודעות
• עמוד 1 מתוך 2 • 1, 2
מי מחוברמשתמשים הגולשים בפורום זה: Bing [Bot] ו־8 אורחים | |||||