פרויקט
9 הודעות
• עמוד 1 מתוך 1
Re: פרויקטדיברתי שם כאמור עם גב' שוחט מנהלת המערך החינוכי, היא לא חזרה אלי ואני לא פניתי אליה בfollow-up יטופל כבר מחר. אעדכן
Re: פרויקטהשארתי הודעה נוספת, ניתן להם כמה ימים..
באם לא יחזרו - נחפש קורבן ראןי אחר למיטב יצירותנו
Re: פרויקט - עידכון משניידרחזרה אלי רויטל, סגנית מנהלת המערך החינוכי של ביה"ח. היא ביקרה אותנו פה, התרשמה מהעבודות של החברים והם אהבו מאד את הרעיון והיוזמה הברוכה של אלי.
מאחר וחדרי המשחקים שם שופצו לאחרונה היא הציעה מפגש בו נגיע 2-3 חברים, נסתובב יחד איתה ובמקום נעלה רעיונות. אין טוב כמראה עיניים. לצורך העניין יש להרכיב את המשלחת מטעמנו. אלי, המתחיל מצווה אומרים לו גמור, אתה איתי במשלחת? מי עוד מרים את הכפפה? (הפגישה איתה בשעות הבוקר כמובן בבי"ח שניידר פ"ת)
Re: פרויקט - עידכון משניידריישר כח
ברור שאני בפנים
Re: פרויקט - עידכון משניידרגם אני מוכן להצטרף (במידה ויש מאן דהוא שמאד רוצה להשתתף, אני מוכן לפנות לו את מקומי)
בי"ח שניידר - בנימה אישיתבינואר 2006 נותח רון, אחד מהתאומים שלי, ניתוח לב פתוח לתיקון מום איתו הוא נולד בבית החולים.
לא אספר את כל מה שעבר עלינו כהורים, כמשפחה וכמובן עליו בתקופה שקדמה לאישפוז לניתוח ובתקופת ההחלמה, אתם מבינים לבד. הקושי הנפשי וחוסר האונים לראות את הבן שלך נכנס לניתוח כזה, הוא הדבר הקשה ביותר שעברתי בחיי. השעות הקשות, הימים שלא נגמרים, הפחד מהלא נודע כבר עבר, אבל מה שנשאר מהחוויה הוא תחושת הערכה והכבוד לצוות ביה"ח ולרופאיו ולא פחות הגאווה לראות את הבן שלך כמו גם ילדים אחרים אחרי ניתוחים כאלה ואחרים ואת גבורתם. לילדים אלה אנחנו מכוונים את הפרוייקט שאלי שנהב הרים את דגלו. בתקופת ההחלמה שלאחר הניתוח היינו מאושפזים במחלקת לב, שם, ובכל מחלקות האישפוז בביה"ח, על מנת להעסיק את הילדים ולהנעים עד כמה שניתן את סיבלם קיימות משחקיות אליהן ניגש ונראה במה נוכל לעזור בתרומותינו. מחר אעלה את המועד הסופי (שבוע הבא) לסיור בשניידר. אלי ואני נשמח לעוד שותפים למשלחת מטעם הפורום להעלאת רעיונות לביצוע ותרומה על ידנו לילדים אלה. נשמח לכמה שיותר שיתוף פעולה. בהצלחה לכולנו ורק בריאות למי ששם ויהנה מהתרומה שנרים.
Re: בי"ח שניידר - בנימה אישיתחבריה
שבוע הבא חנוכה. מה דעתכם שנאסוף את הסביבונים שנעשו בימים אלה או בכלל ובמסגרת הביקור נביא אותם לילדים ?
Re: פרויקט - עידכון משניידרגם אני מוכן להצטרף !!!
9 הודעות
• עמוד 1 מתוך 1
מי מחוברמשתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו־8 אורחים | |||||