להיות נגר
7 הודעות
• עמוד 1 מתוך 1
להיות נגראני צריך עבודה בתור נגר מתלמד אין לי יידע כלום אבל אני אשמח אם מישהו יביא לי דרך ללמוד רעיון משהו כזה תודה
Re: להיות נגרראשית ברוך הבא לפורום!!!!
תראה השאלה שלך מאוד רחבה, תחום הנגרות הוא כמעט אין סופי... תגדיר פחות או יותר מאיפה אתה רוצה להתחיל ונשמח לעזור.. אם אתה שואל אותי מאיפה להתחיל אז תעשה סיבוב בבית ותראה מה "חסר לך" (ארון,שידה, וכו') תנסה למצוא משהו פשוט בתור התחלה כשאר תתמקד במשהו תשאל מה עושים ונשמח לעזור ככל שאפשר.. בהצלחה וברוך הבא לתחביב החביב בעולם. אמיתי
Re: להיות נגרבכפר סירקין {ליד פתח תקוה} קיימת סדנא של בחור נחמד בשם חיים, תתקשר אליו ויתכן מאד שהוא יוכל לעזור לך, תוכל לקבל אי אלו שעורים אצלו ולהתנסות. בכל מקרה צור קשר איתו בטלפון 2434199 052 .בטוח שתקבל אצלו את מירב הסיוע. בהצלחה, ועדכן אותנו כאן איך התקדמת. זיגי
שולחן עבודהאני בדיוק סיימתי את הפרוייקט הראשון שלי - שולחן עבודה. באנגלית קוראים לזה workbench, אתה יכול למצוא באינטרנט המון עיצובים שונים, רובם מאוד פשוטים לבניה. אתה גם יכול להסתכל בשרשור שלי כאן כדי לראות מה אני בחרתי כולל תוכניות מפורטות.
במידה ואתה יוצר קשר עם הבחור שזיגי המליץ עליו בסירקין, אשמח לשמוע, אני גם מחפש משהו באזור.
Re: שולחן עבודהאליהו,
אתה יכול לפנות אליו ישירות ולהתקשקש איתו, בחור חביב ואדיב. והטלפון שלו , שוב 052 2434199
Re: שולחן עבודהפנאן את החומרים אני פשוט אמור להזמין מאיפשהו ?
שולחן עבודהרצוי ,כי הם לא מגיעים לבד וללא הזמנה.
7 הודעות
• עמוד 1 מתוך 1
מי מחוברמשתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־16 אורחים | |||||