יש לרכוש און קרולינה אשר מיועד לדקים (עובי 20 מ"מ ורוחב 14 ס"מ)
השאלה האם האם אורן קרולינה מתאים במחינת מזג אויר לדקים ????
צריך עצה בהקשר לדקים
6 הודעות
• עמוד 1 מתוך 1
צריך עצה בהקשר לדקיםיש לרכוש און קרולינה אשר מיועד לדקים (עובי 20 מ"מ ורוחב 14 ס"מ)
השאלה האם האם אורן קרולינה מתאים במחינת מזג אויר לדקים ????
מהניסיון שלי (פחות משנה) אורן קרוליינה מצויין לדקיםלפני מספר חודשים עשיתי דק מאורן קרוליינה, ולפי דעתי הוא עדיף מאורן רגיל (עץ קשיח יותר)
אני שילמתי 15 ש"ח למטר. ישנה בעיה קטנה עם המקדח לחורים, מאחר והעץ קצת יותר עבה מדק רגיל.
Re: צריך עצה בהקשר לדקיםכן ,אורן קרוליינה טוב לדקים,אורן קרוליינה בעל דחיסות גבוהה יותר מהאורן המצוי ולכן חזק ועמיד יותר ממנו.
הוא עמיד יותר מאורן רגיל אך זול יחסית,אינו מוציא שרף,ויש לו מספר קטן מאוד של עיניים. גם בעץ הזה יש רמות של איכות,GOLD 1 הוא הרמה הגבוהה ביותר. כמו כל עץ הכל עניין של אטימה נכונה של העץ ואז הוא יעמוד בכל תנאי מזג האויר, כמובן שיש עצים עם עמידות חוץ גבוהה יותר ממנו,כמו האיפאה אבל הכל עניין של מחיר בסופו של דבר.
Re: צריך עצה בהקשר לדקיםשלום רן. כתבתי כבר בעבר לגבי כיווני הנחת העץ ומזכיר שוב. חובה להניח את הלוחות כשליבת העץ מעלה. יש לדאוג שכאשר העץ יתחיל 'להתקפל', עדיף שיהיה קמור מאשר קעור. במצב לא נכון, הדק יהיה קעור בכל הלוחות, יהיה מעין 'שוקת' למים וגם במראה יראה לא יפה. בלוחות של 20 מ"מ, מרווח קורות התשתית לא יעבור את ה 50 ס"מ. לא לשכוח לסמן את קו הברגים ולעבור עם שקען. הקפד לעבוד עם בורג מושך (חצי הברגה) שיצמיד את הקורה לתשתית. יש עוד המון טריקים לעבודה מהירה והכי מדוייקת. פשוט הקלדה ארוכה... טלפונית בשמחה. חיים ארביב 2434199 - 052. בהצלחה.
Re: צריך עצה בהקשר לדקיםיש לי נסיון לא טוב עם עובי 20
עם הזמן הוא לא מחזיק ישר ומתעקם המינימום זה צול וחצי
Re: צריך עצה בהקשר לדקיםמושיק אתה מדבר על חיפוי שמתקופף או על יסודות ?
6 הודעות
• עמוד 1 מתוך 1
מי מחוברמשתמשים הגולשים בפורום זה: avian, Google [Bot] ו־5 אורחים | |||||