חובבי נגרות ואומנות העץ

ללמוד, להבין ולקדם את אומנות עבודת העץ, נגרות, גלוף, חריטה ופיסול בישראל

קולון - גרמניה

זה המקום לספר מה ניגרתם היום, לתעד את הפרויקטים שלכם, לשאול שאלות ולקבל תשובות.

קולון - גרמניה

הודעהעל ידי design44 » 23 פברואר 2012, 11:26

שלום
מחפש המלצות הקשורות לנגרות ו DIY בקולון בגרמניה- חנויות מענינות לכלים וכד'
-אני נוסע לתערוכת ה HARDWARE בשבוע הבא, ומעריך שישהיה לי יום או יומיים פנויים להסתובב בעיר.

תודה
design44
משתמש ותיק

Re: קולון - גרמניה

הודעהעל ידי Moshe Eshel » 23 פברואר 2012, 12:26

הי, בזמנו הייתי בקולון ושאלתי אנשים ואמרו שאין ממש שום דבר, רק הום-סנטרים שכאלה... גם בגוגל בדקתי בזמנו (לפני כשנתיים) - ולא מצאתי שום דבר מעניין.

אבל יש איזה "מוזיאון" פתוח שמדגימים בו בין השאר גם מקצועות עבודה וטכניקות של ימי-הביניים - כולל נגרות ונפחות. מצד שני - עכשיו חורף אז אני בספק שזה פתוח - זה באחד השווקים שיש בעיר.

בנוסף אני יודע שבתערוכה שאתה הולך אליה, הולכת להציג גם חברת Narex מצ'כיה, שמייצרת גם המון כלי נגרות וחריטה ידניים (מפסלות רגילות ולגילוף) - אז אולי דוקא בתערוכה תוכל לקנות דברים נחמדים.
סמל אישי של המשתמש
Moshe Eshel
מנהל האתר

קבל מינוי!

הודעהעל ידי Yair Feldmann » 23 פברואר 2012, 15:12

מה דעתך להיות "שליחנו המיוחד לקולון" (מסיבות תקציביות, השנה לא נשלח כתב מהארץ...) ולצלם חידושים ודברים מעניינים, וגם לכתוב עליהם כאן? משה אשל ישמח להנפיק לך "תעודות עיתונאי" מטעם האתר!
סמל אישי של המשתמש
Yair Feldmann
סופר משתמש

Re: קבל מינוי!

הודעהעל ידי umi » 25 פברואר 2012, 01:22

אני היתי בקולון לפני כמה חודשים וגם שאלתי ואמרו לי לנסוע בתחתית ובסוף של התחנה יש מרכז גדול של כלי נגרות. כאשר הגעתי לשם אמרו לי שצריך עוד אוטובוס כדי לנסוע לאזור המסויים הזה. היות והיתי בכנס ולא היה לי הרבה זמן , לא נסעתי.
בתוך העיר אין כלום מבחינה כלי עבודה. הקטדרלה נחמדה.
נסיעה טובה
סמל אישי של המשתמש
umi
סופר משתמש

הודעהעל ידי Saba_jackson » 26 פברואר 2012, 00:17

תיסע לחנות של OBI קלן זו חנות ענקית
ממרכז העיר - תחנת הרכבת - קח את ה U באן מספר 7 ותרד בתחנה HAUS VORST התחנה ממוקמת סמוך לחנות אתה לא יכול לפספס אותה - צריך לעבור על גשר הולכי רגל מעל הנחל ו2 דקות הליכה - הייתי שם, וקשה למצוא דוברי אנגלית... או עברית
יש מבחר גדול של כלי עבודה וחומרים רוב כלי העבודה הזולים מסין וכד'
Saba_jackson
סופר משתמש

הודעהעל ידי design44 » 27 פברואר 2012, 10:20

תודה
אם יהיו דברים מעניינים ואוכל לצלם (לא תמיד מותר לצלם) אז אני אעדכן כשאחזור
design44
משתמש ותיק

הודעהעל ידי amitay_s » 27 פברואר 2012, 19:43

קשה לי להאמין שבעיר גדולה (קלן=מליון תושבים) לא משנה איפה בעולם אין איזה איזור תעשיה עם חנויות לכלי עבודה, זה פשוט לא הגיוני!!! קחו אותנו לדוגמה המדינה שלנו בגודל של שמורת טבע בגרמניה ותעשו חשבון כמה חנויות אתם מכירים ולא רק באזור המגורים שלכם, הבעיה היא שגוגל לא מוצא את המקומות האלו, לפני חודש חיפשתי דרך גוגל חנויות בפריז (צרפת) ולא מצאתי כלום חוץ מהחנות כולבו הגדולה (שכחתי את שמה משהו כמו המשביר רק גדול יותר) אין סיכוי שאין בפריז חנויות כמו בסט טולס ,צלח,אלקטרו סליל וכדומה.. לדעתי צריך למצוא מישהו שמבין את השפה (קרוא וכותוב) שיוכל לחפש דרך איזה פורום יעודי שם יענו לו על התשובה הזו..
נערך לאחרונה על ידי amitay_s בתאריך 27 פברואר 2012, 20:01, נערך פעם אחת בסך הכל.
סמל אישי של המשתמש
amitay_s
מנהל פורום

הודעהעל ידי Alex Milch » 27 פברואר 2012, 19:52

זה רק ענין של שפה, אנגלית היא לא תמיד האופציה הטובה ביותר כאשר מדובר באירופה. בענין אחר, הכנת גבינות, נושא שאני מתענין בו, כאשר אני מחפש חומר בספרדית או צרפתית, אני מוצא דברים שבאנגלית לעולם לא הייתי מוצא.
סמל אישי של המשתמש
Alex Milch
סופר משתמש

חזור אל נגרות

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Bing [Bot] ו־11 אורחים